CELEBS

Το σoκαριστικό ατύxημα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The road show» ‑ Έπεσε πάνω σε βράχο

Δείτε το βίντεο!

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 04, 2024
Το σoκαριστικό ατύxημα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The road show» ‑ Έπεσε πάνω σε βράχο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στον έχει ΑΝΤ1 με τρία προγράμματα. Εκτός του The 2night Show και το τηλεπαιχνίδι Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος ανέλαβε και μια ενδιαφέρουσα ταξιδιωτική εκπομπή που θα είμαι γεμάτη εικόνες, γεύσεις και διασκέδαση. Ο λόγος για το The Road Show.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχουν πραγματοποιηθεί ήδη γυρίσματα στην Κρήτη, στην Αλεξανδρούπολη και στη Λειβαδιά, ενώ όλο το καλοκαίρι βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο ή αεροπλάνο αλλάζοντας συνεχώς προορισμούς.

Το βίντεο με το ατύxημα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο On The Road
Με τα γυρίσματα να ολοκληρώνονται ο ΑΝΤ1 μοιράστηκε ένα βίντεο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την ομάδα του να κάνουν πεζοπορία σε έναν όμορφο προορισμό μέσα στο δάσος. Πριν φτάσουν όμως στο σημείο που ήθελαν να πάνε, είχαν ένα απρόοπτο.

Ο παρουσιαστής στην προσπάθεια του να κατέβει από ένα δύσβατο σημείο, μπλέχτηκε στις ρίζες ενός δέντρου και έπεσε πάνω σε έναν βράχο. Οι συνεργάτες του έτρεξαν στο πλευρό του και όταν διαβεβαιώθηκαν πως είναι καλά ξέσπασαν σε γέλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για την ταξιδιωτική εκπομπή, δεν ξέρω αν θα ξεκινήσουμε γυρίσματα την επόμενη ή τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Είναι ένας αγώνας που γίνεται με τις τρεις εκπομπές, είναι πολλοί που εργάζονται από πίσω. Η ταξιδιωτική εκπομπή δε θα λέγεται “Όμορφος κόσμος”, είναι μία προσωπική ιστορία. Πάμε να δούμε την Ελλάδα 20 χρόνια μετά, που έχει περάσει από κρίση και 40 κύματα. Δεν ξέρω τι θα βρω μπροστά μου. Είμαι πολύ περίεργος κι εγώ», είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό, πριν από μήνες συγκεκριμένα, για το νέο του project στην κάμερα του Breakfast@Star, ξεκαθαρίζοντας πως θα γίνουν μόνο 8-12 επεισόδια καθώς δεν μπορεί να αφήσει τον γιο του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Celebs Πριν 12 εβδομάδες
Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι βαθιά πληγωμένος με τη συμπεριφορά της»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε την πικρία του για την Ελένη Μενεγάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»
Entertainment Πριν 12 εβδομάδες
Σε κακή κατάσταση ο Αρναούτογλου ‑ «Θα έκανα κακό σε πολλούς ... Ήταν η πιο τραγική νύχτα της ζωής μου»
«Έγινες σαν ελέφαντας» - Τον κοροϊδεύουν στο δρόμο
Entertainment Πριν 5 εβδομάδες
Η χιουμοριστική φωτογραφία του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της συντρόφου του
O Γρηγόρης Αρναούτογλου και η σύντροφός του, Νάνσυ Αντωνίου, απόλαυσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 182 / position2: 736
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb