CELEBS

Διάσημοι σταρ που πέθαναν από πνιγμό

Celebrities που έχασαν ξαφνικά τη ζωή τους σε πνιγμό

Διάσημοι σταρ που πέθαναν από πνιγμό
collage

Ο πνιγμός είναι μια από τις πιο απροσδόκητες και τραγικές αιτίες θανάτου, και δυστυχώς δεν κάνει διακρίσεις, επηρεάζοντας ακόμη και τους διάσημους σταρ του Χόλιγουντ και της παγκόσμιας σκηνής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτές οι ιστορίες θυμίζουν ότι, παρά τη δόξα και την επιτυχία, η ζωή είναι εύθραυστη και απρόβλεπτη. Ακολουθούν μερικές από τις πιο γνωστές περιπτώσεις διασημοτήτων που έχασαν τη ζωή τους με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Νάταλι Γουντ

View this post on Instagram

A post shared by HOLLYWOOD | Cinema Movie (@hollywoodclassicgolden)

Η Νάταλι Γουντ ήταν μια από τις πιο αγαπητές και αναγνωρίσιμες ηθοποιούς του Χόλιγουντ στη δεκαετία του 1960. Γνωστή για τις ερμηνείες της σε ταινίες όπως το "West Side Story" και το "Rebel Without a Cause", η Γουντ πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες το 1981. Βρέθηκε πνιγμένη στα νερά κοντά στο νησί Καταλίνα, στην Καλιφόρνια, ενώ βρισκόταν σε σκάφος με τον σύζυγό της, Ρόμπερτ Βάγκνερ, και τον ηθοποιό Κρίστοφερ Γουόκεν. Οι συνθήκες του θανάτου της παραμένουν αδιευκρίνιστες, με πολλές θεωρίες να κυκλοφορούν σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη νύχτα.

Τζέφ Μπάκλεϊ 

View this post on Instagram

A post shared by jeff buckley fanpage ♡ (@jeffsgrace_)

Ο Τζέφ Μπάκλεϊ ήταν ένας ταλαντούχος μουσικός, του οποίου η καριέρα, αν και σύντομη, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στη μουσική βιομηχανία. Το 1997, ο Μπάκλεϊ πνίγηκε στον ποταμό Μισισιπή, ενώ κολυμπούσε ντυμένος. Ο θάνατός του θεωρήθηκε ατύχημα, αλλά προκάλεσε μεγάλη θλίψη στους θαυμαστές και τους συναδέλφους του, που τον θεωρούσαν έναν από τους πιο πρωτοποριακούς καλλιτέχνες της γενιάς του.

Γουίτνεϊ Χιούστον

View this post on Instagram

A post shared by CARTER™ Magazine (@cartermagazine)

Η Γουίτνεϊ Χιούστον, μια από τις πιο επιτυχημένες και πολυβραβευμένες τραγουδίστριες όλων των εποχών, βρέθηκε νεκρή το 2012 σε μπανιέρα ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς. Η ιατροδικαστική έρευνα κατέληξε ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από πνιγμό, αλλά επιπλέον συνέβαλαν και καρδιακά προβλήματα και η χρήση κοκαΐνης. 

Ντένις Γουίλσον 

View this post on Instagram

A post shared by funky pretty (@anotherbeachboysfanaccount)

Ο Ντένις Γουίλσον, μέλος του θρυλικού συγκροτήματος The Beach Boys, ήταν ο μόνος από τους αδελφούς Γουίλσον που ασχολήθηκε πραγματικά με το σερφ, το οποίο αποτέλεσε και την έμπνευση για πολλά από τα τραγούδια τους. Ωστόσο, το πάθος του για το νερό οδήγησε στον τραγικό του θάνατο το 1983, όταν πνίγηκε ενώ έκανε κατάδυση στη μαρίνα του Λος Άντζελες. Ο Γουίλσον ήταν μόλις 39 ετών, και η απώλειά του ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για την οικογένεια και τους φίλους του.

Μπράιαν Τζόουνς

View this post on Instagram

A post shared by Brian Jones (@brianjonessatisfaction)

Ο Λιούις Μπράιαν Χόπκιν Τζόουνς (28 Φεβρουαρίου 1942 – 3 Ιουλίου 1969) ήταν Άγγλος μουσικός και ιδρυτής των Rolling Stones. Όταν ο Τζόουνς ανέπτυξε προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, η απόδοσή του στο στούντιο έγινε ολοένα και πιο αναξιόπιστη, οδηγώντας σε μειωμένο ρόλο στο συγκρότημα που είχε ιδρύσει. Τον Ιούνιο του 1969, οι Rolling Stones απέλυσαν τον Τζόουνς. Γύρω στα μεσάνυχτα της νύχτας 2 προς 3 Ιουλίου 1969, ο Τζόουνς βρέθηκε στον πάτο της πισίνας του στο Cotchford Farm. Η Σουηδή φίλη του, Άννα Γούολιν, ήταν πεπεισμένη ότι ήταν ζωντανός όταν τον έβγαλαν από την πισίνα, επιμένοντας ότι είχε ακόμα σφυγμό. Ωστόσο, όταν έφτασαν οι γιατροί, ήταν πολύ αργά και διαπιστώθηκε ο θάνατός του κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο σε ηλικία 27 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb