ΝΥΧΙΑ

Oι σωστές αποχρώσεις του πορτοκαλί για τα νύχια σου το φθινόπωρο

Όποια απόχρωση πορτοκαλί κι αν επιλέξεις, το φθινόπωρο είναι η ιδανική περίοδος για να πειραματιστείς με πιο γήινες και ζεστές αποχρώσεις.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Oι σωστές αποχρώσεις του πορτοκαλί για τα νύχια σου το φθινόπωρο
Φωτογραφία από cottonbro studio

Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του μια αλλαγή στο τοπίο και στη διάθεσή μας. Όπως τα φύλλα αλλάζουν χρώμα, έτσι και η παλέτα των χρωμάτων για το μανικιούρ μας γίνεται πιο ζεστή και γήινη. Το πορτοκαλί, με τις αμέτρητες αποχρώσεις του, είναι το απόλυτο χρώμα για το φθινόπωρο, καθώς συνδυάζει τη ζωντάνια του καλοκαιριού με τη ζεστασιά της εποχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Pumpkin

Η απόχρωση κολοκύθας φέρνει αμέσως στο νου τις φθινοπωρινές γιορτές και ειδικά το Halloween. Αυτό το ζωντανό, αλλά ταυτόχρονα γήινο πορτοκαλί είναι ιδανικό για να προσθέσεις μια παιχνιδιάρικη νότα στο look σου. Συνδύασέ το με πιο σκούρες λεπτομέρειες, όπως μαύρα ή σκούρα καφέ νύχια για ένα δραματικό φθινοπωρινό σχέδιο.

©GEL.BYMEGAN

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τερακότα

Η τερακότα είναι μια πιο σκούρα και «earth» απόχρωση του πορτοκαλί, που συνδυάζει στοιχεία του καφέ και του κόκκινου. Αυτή η ζεστή απόχρωση είναι τέλεια για να προσθέσεις μια αίσθηση άνεσης και φινέτσας στο μανικιούρ σου. Η τερακότα είναι πολύ ευέλικτη και ταιριάζει εξαιρετικά με φθινοπωρινές παλέτες χρωμάτων, όπως μπεζ, καφέ και μπορντό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cracked Polish (@crackedpolish)

Burnt

Το σκουριασμένο πορτοκαλί συνδυάζει το βαθύ πορτοκαλί με στοιχεία σκουριάς, δημιουργώντας μια πιο ρετρό και vintage διάθεση. Είναι ιδανικό για εκείνες τις μέρες που θες να νιώσεις πιο «γήινη» και ταυτόχρονα μοντέρνα. Αυτή η απόχρωση λειτουργεί υπέροχα τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά νύχια και συνδυάζεται άψογα με φθινοπωρινά πλεκτά.

@mylacqueredlife

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
7 / position1: 37 / position2: 483
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb