ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του μήνα: Σεπτέμβριος

Τι μας περιμένει το νέο μήνα;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζώδια του μήνα: Σεπτέμβριος
Φωτογραφία από Fatih Ustaosmanoğlu

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι μας περιμένει το νέο μήνα;

ΚΡΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας νέων ξεκινημάτων. Είτε πρόκειται για ένα νέο πρότζεκτ, είτε για μια καινούρια σχέση, το κλειδί είναι να δείξετε αυτοπεποίθηση. Είναι καιρός για να γίνει μια επιστροφή στο παρελθόν και να αναθεωρηθούν τα ερωτικά θέματα.  Αλλά για να το εκμεταλλευτείτε, θα χρειαστεί να αλλάξετε λίγο – έως πολύ - την στάση σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η καλή διαχείριση του χρόνου σας θα είναι καθοριστική για την επιτυχία. Αποφύγετε τις υπερβολές στη διατροφή και την κατανάλωση αλκοόλ. Η επιτυχία είναι κάτι που όλοι επιθυμούν. Αλλά αν ήταν τόσο εύκολο να την αποκτήσουμε, τότε θα ήταν όλοι επιτυχημένοι... Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχεις τα κέφια σου και η καλή ψυχολογική σου κατάσταση θα ενεργήσει ώστε να έχεις περισσότερη όρεξη και διάθεση! Ετοιμαστείτε να δράσετε και λειτουργήστε προσεκτικά. Υπομονή. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

O Σεπτέμβριος φέρνει εσωτερικές αλλαγές. Ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να αναθεωρήσετε κάποιες επιλογές σας ή να απομακρυνθείτε από ανθρώπους ή καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν πλέον. Στην επαγγελματική σας ζωή, μην διστάσετε να δείξετε τις ικανότητές σας. Προσέξτε την ψυχική σας υγεία.

ΛΕΩΝ

Οι μέρες του μήνα, θα δώσουν θετικά γεγονότα στο ζώδιο αυτό, σε οικονομικά και ερωτικά θέματα. Έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε ένα ή δύο θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Αν δεν σας αρέσει το περιβάλλον εργασίας σας και δεν βλέπετε κάτι να αλλάζει σύντομα, ίσως είναι καιρός να ψάξετε για μια νέα δουλειά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Ίσως αντιδράτε σε μια συγκεκριμένη κατάσταση με τον ίδιο τρόπο που κάνατε και στο παρελθόν, παρόλο που ο χρόνος, οι συνθήκες και οι άνθρωποι έχουν αλλάξει. Στη σχέση σας, και οι δύο φαίνεται να έχετε φτάσει σε ένα στάδιο όπου σκέφτεστε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα αλλά ταυτόχρονα η γνώμη των φίλων και των συναδέλφων σας μπορεί να επηρεάσει την απόφασή σας. 

ΖΥΓΟΣ

Η ενέργεια του Σεπτεμβρίου σας ωθεί να αναλάβετε ηγετικό ρόλο τόσο στην εργασία όσο και στις σχέσεις σας. Οι αποφάσεις σας θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις, οπότε φροντίστε να είστε καλά ενημερωμένοι. Οργανωθείτε καλύτερα για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό το μήνα πρέπει να βγάλετε απ’ το μυαλό σας τα θέματα υποχρεώσεων και δουλειάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Μπορεί να υπάρξει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία, μια αλλαγή στον τρέχοντα ρόλο σας ή ένα νέο έργο που σας προκαλεί. Υποδεχτείτε αυτές τις αλλαγές με σιγουριά. Μην ανησυχείτε μήπως νιώσετε συγκλονισμένοι. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Σεπτέμβριος φέρνει σταθερότητα στα οικονομικά σας. Είναι καλή περίοδος για να κάνετε μακροπρόθεσμες επενδύσεις ή να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας. Στην προσωπική σας ζωή, ίσως χρειαστεί να προσφέρετε περισσότερη κατανόηση και υποστήριξη στους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά. Εάν δεν είστε έτοιμοι να πληρώσετε τις συνέπειες, διατηρήστε ηρεμία και αποφύγετε ρήξεις με τρίτους. Kάποιος στη δουλειά προσπαθεί να πάρει τη θέση σας ή να σας υπονομεύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ανασυγκρότησης για εσάς. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας, από την εργασία μέχρι τη διατροφή σας. Στις σχέσεις σας, η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να αποφύγετε παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Σεπτέμβριος φέρνει δυναμικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια νέα θέση ή να αναλάβετε ένα νέο πρότζεκτ. Στις προσωπικές σχέσεις, θα πρέπει να δείξετε υπομονή, καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις. Η υγεία σας βελτιώνεται, αλλά προσοχή στην υπερκόπωση.

 Μπορεί να υπάρχει κάποια σύγκρουση ανάμεσα στο να κάνετε το δικό σας και στις απαιτήσεις που έχετε από την σχέση σας ή στην απόκρυψη ορισμένων πληροφοριών προκειμένου να διατηρήσετε τον έλεγχο πάνω στον/στην σύντροφό σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
14 / position1: 89 / position2: 903
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb