ENTERTAINMENT

Διάσημοι με διπολική διαταραχή

Ακόμα και οι stars παλεύουν με τις ψυχικές νόσους!

Διάσημοι με διπολική διαταραχή
collage

Η διπολική διαταραχή είναι μια ψυχική νόσος που χαρακτηρίζεται από ακραίες αλλαγές στη διάθεση, με επεισόδια έντονης ευφορίας (μανία ή υπομανία) και βαθιάς κατάθλιψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλο που η πάθηση αυτή μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη για όσους την αντιμετωπίζουν, πολλοί διάσημοι σταρς έχουν καταφέρει να διαπρέψουν παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν λόγω της διαταραχής.

Μερικοί από τους πιο γνωστούς σταρς που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη τους με τη διπολική διαταραχή.

Catherine Zeta-Jones

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Catherine Zeta-Jones έχει μιλήσει δημόσια για τη διάγνωσή της με διπολική διαταραχή τύπου II, η οποία περιλαμβάνει υπομανιακά επεισόδια και κατάθλιψη. Η ίδια αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την κατάστασή της το 2011, ελπίζοντας να βοηθήσει άλλους που βρίσκονται σε παρόμοια θέση. Η αντιμετώπισή της με τη νόσο αποτελεί παράδειγμα δύναμης και αποφασιστικότητας.

Demi Lovato

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Demi Lovato έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με τη διπολική διαταραχή από το 2011. Η Lovato έχει αναδείξει τη σημασία της ψυχικής υγείας μέσα από τη μουσική και τις δράσεις της, δίνοντας έμφαση στη σημασία της θεραπείας και της υποστήριξης για όσους αντιμετωπίζουν ψυχικές ασθένειες.

Jean-Claude Van Damme

View this post on Instagram

A post shared by mariallanosjcvd (@maria.jcvdllanos)

Ο διάσημος ηθοποιός των ταινιών δράσης Jean-Claude Van Damme έχει αποκαλύψει ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, η οποία τον επηρέασε σε πολλές φάσεις της ζωής του. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε, ο Van Damme συνέχισε να εργάζεται και να προσπαθεί να διατηρήσει τον έλεγχο της ψυχικής του υγείας.

Russell Brand

View this post on Instagram

A post shared by Russell Brand (@russellbrand)

Ο ηθοποιός και κωμικός Russell Brand έχει δηλώσει ότι έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή και έχει αντιμετωπίσει διάφορες προκλήσεις στη ζωή του εξαιτίας αυτής. Μέσα από τα απομνημονεύματά του και τις συνεντεύξεις του, ο Brand μιλάει για την πορεία του προς την ανάρρωση και τη σημασία της αυτογνωσίας και της ψυχολογικής υποστήριξης.

Mariah Carey

View this post on Instagram

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια Mariah Carey αποκάλυψε το 2018 ότι διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή τύπου II το 2001. Η Carey μίλησε για τα χρόνια που πάλευε με την ασθένεια σιωπηλά, αλλά τελικά αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της, αναγνωρίζοντας τη σημασία της ψυχολογικής υποστήριξης και της θεραπείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 204 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb