ENTERTAINMENT

Η πασίγνωστη σταρ που ως παιδί κλονίστηκε από ένα σοκ: είδε τη μητέρα της να σκοτώνει τον πατέρα της

Ο πατέρας της ήταν μέθυσος και έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια

Η πασίγνωστη σταρ που ως παιδί κλονίστηκε από ένα σοκ: είδε τη μητέρα της να σκοτώνει τον πατέρα της
collage

Η Charlize Theron, μία από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, είναι γνωστή για την απαράμιλλη ομορφιά, το ταλέντο και τη δυναμική της παρουσία στη μεγάλη οθόνη. Ωστόσο, πίσω από τη λάμψη και την επιτυχία, κρύβεται μια δύσκολη και τραυματική παιδική ηλικία, που διαμόρφωσε την προσωπικότητά της και την πορεία της στη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Charlize Theron γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1975 στη Νότια Αφρική, σε μια αγροτική περιοχή κοντά στο Μπενόνι, στην επαρχία του Τρανσβάαλ. Μεγάλωσε σε μια φάρμα με τους γονείς της, τον Charles και τη Gerda Theron. Παρόλο που οι εξωτερικές συνθήκες της παιδικής της ηλικίας έμοιαζαν ειδυλλιακές, η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική.

View this post on Instagram

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Ο πατέρας της Charlize ήταν αλκοολικός και βίαιος. Η οικογενειακή ζωή ήταν γεμάτη εντάσεις και φόβο. Η Charlize θυμάται να ζει με τον συνεχή φόβο της απρόβλεπτης οργής του πατέρα της. Η κατάσταση έφτασε σε τραγικό σημείο το 1991, όταν η Charlize ήταν μόλις 15 ετών. Ένα βράδυ, ο πατέρας της, υπό την επήρεια αλκοόλ, επιτέθηκε στη μητέρα της και απείλησε να σκοτώσει τόσο εκείνη όσο και τη Charlize. Σε μια πράξη αυτοάμυνας, η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον Charles Theron. Το περιστατικό αυτό κρίθηκε νόμιμο και η Gerda Theron δεν κατηγορήθηκε.

View this post on Instagram

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Αυτό το τραγικό γεγονός άφησε ανεξίτηλα σημάδια στη ζωή της Charlize. Παρόλο που το συμβάν θα μπορούσε να την καταρρακώσει, η Charlize βρήκε τη δύναμη να προχωρήσει μπροστά. Η μητέρα της υπήρξε για εκείνη πηγή έμπνευσης και δύναμης. Η ίδια η Charlize έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις ότι η Gerda της έμαθε την αξία της επιβίωσης και της ανεξαρτησίας, και της έδωσε το θάρρος να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Μετά από αυτήν την τραγωδία, η Charlize αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη Νότια Αφρική και να κυνηγήσει μια καριέρα στον χώρο της ψυχαγωγίας. Ξεκίνησε ως μοντέλο και στη συνέχεια μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου αρχικά πάλεψε να εδραιωθεί στον χώρο του κινηματογράφου. Ωστόσο, η επιμονή και το ταλέντο της την οδήγησαν σε κορυφαίες επιτυχίες, με αποκορύφωμα το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου που κέρδισε το 2004 για την ερμηνεία της στην ταινία Monster.

Η Charlize Theron είναι σήμερα μια από τις πιο ισχυρές και επιδραστικές γυναίκες στο Χόλιγουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 5064 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb