CELEBS

Η απίστευτη αλλαγή της Christina Aguilera μέσα σε μισό χρόνο έγινε viral

Τι έκανε και άλλαξε τόσο πολύ;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η απίστευτη αλλαγή της Christina Aguilera μέσα σε μισό χρόνο έγινε viral
Εικόνα προφίλ του χρήστη xtina

Πλαστικοί χειρουργοί και απλοί θεατές, εικάζουν πως η ίδια δεν πρόλαβε να χάσει τόσα κιλά μέσα σε τόσο μικρό διάστημα με δίαιτα και γυμναστική. Εκατοντάδες βίντεο κυκλοφορουν στο TikTok!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απίστευτη αλλαγή της Christina Aguilera μέσα σε μισό χρόνο έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση, με αρκετούς να αναρωτιούνται αν η τραγουδίστρια έχει πάρει Ozempic ή αν έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση. 

Το Ozempic είναι ένα φάρμακο που αρχικά χορηγείται για τον διαβήτη τύπου 2, αλλά έχει γίνει γνωστό για τη χρήση του στην απώλεια βάρους. Πολλοί διασημότητες και άνθρωποι του δημόσιου βίου έχουν κατηγορηθεί ή παραδεχτεί ότι χρησιμοποιούν τέτοιου είδους φάρμακα για να χάσουν βάρος γρήγορα.

@_la_aguilera Christina Aguilera en 2024 se ve igual o mejor que antes. #christinaaguilera #xtina #fyp #2024 ♬ Genie In A Bottle Slowed - 𝐍𝐚𝐳

Αν και η Christina Aguilera δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη χρήση του Ozempic, οι θαυμαστές της έχουν παρατηρήσει μεγάλες αλλαγές στη φυσική της εμφάνιση. Αυτό έχει δημιουργήσει φήμες για πιθανές αισθητικές επεμβάσεις, όπως λιποαναρρόφηση ή ακόμα και χρήση Botox και fillers.

Παρόλα αυτά, η ίδια η Aguilera δεν έχει κάνει επίσημες δηλώσεις για το θέμα, και οι πληροφορίες σχετικά με το πώς έχει επιτύχει την αλλαγή στην εμφάνισή της παραμένουν φήμες και εικασίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αλλαγή της έχει τραβήξει την προσοχή των media και των κοινωνικών δικτύων, όπου έχει γίνει viral.

Το σίγουρο είναι πως, πάντα ήταν όμορφη. Τώρα όμως μοιάζει σαν να είναι 20 χρονών. Good for her!

@historiasdelespectaculo el CAMBIO de Christina Aguilera entre Mayo y Octubre del 2023 #cristinaaguilera #christinaaguilera #antesydespues #Chisme #paratii #Viral #thevoicechristinaaguilera ♬ sonido original - Historias del Espectáculo
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 207 / position2: 2181
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb