CELEBS

Η κατάθεση διαζυγίου της Jennifer Lopez ‑ «Πανέξυπνη κίνηση» λένε οι νομικοί

Kατέθεσε η ίδια την αίτηση διαζυγίου χωρίς να χρησιμοποιήσει δικηγόρο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η κατάθεση διαζυγίου της Jennifer Lopez ‑ «Πανέξυπνη κίνηση» λένε οι νομικοί
Εικόνα προφίλ του χρήστη jlo

Kατέθεσε η ίδια την αίτηση διαζυγίου χωρίς να χρησιμοποιήσει δικηγόρο και τεχνικά εκπροσωπείται μόνη της. Γιατί κάποιος με μια ομάδα δικηγόρων όπως η JLO να το κάνει αυτό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Λόπεζ κατέθεσε την αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες και ανέφερε την 26η Απριλίου 2024 ως ημερομηνία χωρισμού. Μάλιστα, κατέθεσε η ίδια την αίτηση διαζυγίου χωρίς να χρησιμοποιήσει δικηγόρο και τεχνικά εκπροσωπείται μόνη της.

Ενώ η αίτηση διαζυγίου της Jennifer Lopez από τον Ben Affleck στην Καλιφόρνια στις 20 Αυγούστου δεν προκάλεσε τεράστιο σοκ, καθώς το ζευγάρι ζει χωριστές ζωές εδώ και μήνες, αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι αναφέρθηκε ότι δεν έχουν προγαμιαία συμφωνία.

Χωρίς το προγαμιαίο συμβόλαιο, τα ατομικά κέρδη τους από τα τελευταία δύο χρόνια – είτε πρόκειται για ταινίες είτε για μεγάλες εμπορικές συμφωνίες – αποτελούν κοινή περιουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκείνη έχει περιουσία που φτάνει τα 400 εκατομμύρια δολάρια – έχει βγάλει 4 ταινίες από τότε που παντρεύτηκε τον Ben, ενώ μόλις πέρυσι λάνσαρε τη σειρά κοκτέιλ Delola.

Ο Ben Affleck έχει καθαρή περιουσία 150 εκατομμυρίων δολαρίων – έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινία, το φιλμ «Air» το 2023 και το «Hypnotic» επίσης την ίδια χρονιά.

Στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η JLO, η τραγουδίστρια δεν ζητά συζυγική υποστήριξη και επιπροσθέτως ζήτησε από τον δικαστή να αρνηθεί και στον Ben Affleck τυχόν αίτημα συζυγικής υποστήριξης. 

Υπάρχει επίσης το θέμα της υποβολής αίτησης διαζυγίου από την Lopez "pro per per", σύμφωνα με το TMZ. Προέρχεται από τη λατινική φράση «in propria persona», που σημαίνει «στο πρόσωπό του» ή μόνη της και χωρίς πληρεξούσιο. Γιατί κάποιος με μια ομάδα δικηγόρων όπως η JLO να το κάνει αυτό;

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει τίποτα από όλα αυτά χωρίς δικηγόρο, επομένως η δήλωση του εαυτού της ως αυτοεκπροσωπούμενης θα ήταν μόνο για επίδειξη», είπε o Christopher Melcher από το δικηγορικό γραφείο Walzer Melcher & Yoda στο Λος Άντζελες. «Θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι η Jennifer και ο Ben έχουν συμβιβαστεί και το επόμενο βήμα τους θα είναι να παρουσιάσουν μια συμφωνημένη απόφαση διαζυγίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 258 / position2: 745
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb