ENTERTAINMENT

JLO και Ben Affleck: To timeline μιας πολύπαθης σχέσης

Δεύτερος χωρισμός, αφού η JLO κατέθεσε αίτηση διαζυγίου -Ας δούμε την εξέλιξη αυτής της πολυσυζητημένης σχέσης από την αρχή της μέχρι σήμερα!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
JLO και Ben Affleck: To timeline μιας πολύπαθης σχέσης
collage

Η JLO και ο Βen Affleck αποφάσισαν να χωρίσουν ξανά, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους τον Ιούλιο του 2022. Η JLO υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 20 Αυγούστου 2024 στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, αναφέροντας ότι ο χωρισμός τους έγινε στις 26 Απριλίου του ίδιου έτους. Η ίδια εκπροσωπεί τον εαυτό της στη διαδικασία, και σύμφωνα με τις αναφορές δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι είχε μια πολύκροτη σχέση από την αρχή, ξεκινώντας το 2002, αλλά χώρισαν το 2004. Η σχέση τους αναβίωσε το 2021, και παντρεύτηκαν το 2022, μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες μακριά ο ένας από τον άλλον. Παρά τις προσπάθειές τους, οι πιέσεις και οι υποχρεώσεις φαίνεται να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον πρόσφατο χωρισμό​.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official)

Η ιστορία της Jennifer Lopez και του Ben Affleck είναι ένα από τα πιο διάσημα ρομάντζα του Χόλιγουντ, γεμάτο πάθος, διακυμάνσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις. 

Γνωρίστηκαν το 2002, στα γυρίσματα της ταινίας "Gigli". Παρά τις κακές κριτικές που δέχτηκε η ταινία, το κοινό ενδιαφέρον των δύο ηθοποιών εξελίχθηκε σε ένα δυνατό ειδύλλιο. Εκείνη την περίοδο, η Lopez ήταν παντρεμένη με τον Cris Judd, αλλά η σχέση της με τον Affleck τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας. Πρωταγωνιστούν μαζί και στο βίντεο κλιπ της JLO "Jenny from the Block".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχέση τους έγινε γρήγορα το απόλυτο talk of the town. Τα μέσα ενημέρωσης τους έδωσαν το παρατσούκλι "Bennifer", και ο τύπος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από το λαμπερό ζευγάρι.

Το 2002, ο Ben Affleck έκανε πρόταση γάμου στην Lopez με ένα ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι 6,1 καρατίων από τον οίκο Harry Winston. Το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2003, αλλά ακύρωσαν τον γάμο λίγο πριν την ημερομηνία, επικαλούμενοι υπερβολική προσοχή από τα ΜΜΕ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Claire Russia (@marieclairerussia)

Παρά τις προσπάθειες να διατηρήσουν τη σχέση τους, το ζευγάρι χώρισε επίσημα τον Ιανουάριο του 2004. Η απόφαση αυτή σόκαρε τους θαυμαστές τους, καθώς όλοι περίμεναν πως θα κατέληγαν στον γάμο. Οι δύο τους συνέχισαν τη ζωή τους με άλλες σχέσεις – η Lopez παντρεύτηκε τον Marc Anthony και έκανε μαζί του δύο παιδιά, ενώ ο Affleck παντρεύτηκε την ηθοποιό Jennifer Garner, με την οποία απέκτησε επίσης παιδιά.

Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες χωρισμού, η μοίρα έφερε ξανά κοντά τους δύο ηθοποιούς. Το 2021, η Lopez και ο Affleck επανασυνδέθηκαν, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές τους. Αυτή τη φορά, ήταν πιο ώριμοι και διακριτικοί όσον αφορά τη σχέση τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Quién (@quiencom)

Παρά τις πιέσεις από τα ΜΜΕ, κατάφεραν να κρατήσουν ένα χαμηλό προφίλ, ενώ ταυτόχρονα έδειχναν πιο ευτυχισμένοι και ενωμένοι από ποτέ.

Το καλοκαίρι του 2022, ο Affleck και η Lopez παντρεύτηκαν σε μια μικρή και ιδιωτική τελετή στο Λας Βέγκας. Ακολούθησε μια μεγαλύτερη γιορτή για φίλους και οικογένεια στο κτήμα του Affleck στη Τζόρτζια. Η JLO υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 20 Αυγούστου 2024 στο δικαστήριο του Λος Άντζελες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 2447 / position2: 3068
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb