CELEBS

Blake Lively: Ένα τεράστιο κύμα μίσους πέφτει πάνω στην ηθοποιό ‑ Τι συνέβη;

Eνώ ξεκίνησε υπέροχα για την ίδια αυτή η σεζόν, όλα πήραν την κάτω βόλτα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Blake Lively: Ένα τεράστιο κύμα μίσους πέφτει πάνω στην ηθοποιό ‑ Τι συνέβη;
collage

Η Blake Lively έχει δεχθεί ήδη σκληρή κριτική στα social media για την προσέγγισή της στην προώθηση της ταινίας "It Ends With Us" που είναι μια μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Colleen Hoover που μιλά για την ενδοοικογενειακή βία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Blake Lively δέχεται σκληρή κριτική στα social media λόγω της προσέγγισής της στην προώθηση της ταινίας που βασίζεται στο βιβλίο της Colleen Hoover, το οποίο ασχολείται με την ενδοοικογενειακή βία.

Η κοινή γνώμη ανησυχεί για το πώς παρουσιάζεται αυτό το ευαίσθητο θέμα και κατά πόσο η ταινία θα αποδώσει με υπευθυνότητα το περιεχόμενο του βιβλίου. Η ηθοποιός, σύμφωνα με το People, προωθεί την ταινία με έναν ανάλαφρο τόνο καθώς προωθεί παράλληλα και τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών που κυκλοφόρησε.

Η Νορβηγίδα δημοσιογράφος Kjersti Flaa μοιράστηκε πρόσφατα ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη που έκανε το 2016 με τη Blake Lively, το οποίο την έκανε να "θέλει να παραιτηθεί" από τη δουλειά της. Την εποχή εκείνη, η Lively προωθούσε την ταινία Café Society του Woody Allen και ήταν μαζί με την συμπρωταγωνίστριά της, Parker Posey, στη συνέντευξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως όπως και να έχει, η Blake Lively και ο Justin Baldoni φέρονται να είχαν διαφωνίες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "It Ends With Us", που βασίζεται στο βιβλίο της Colleen Hoover. Οι διαφορές τους σχετίζονται με τη δημιουργική κατεύθυνση της ταινίας και την προσέγγιση του ευαίσθητου θέματος της ενδοοικογενειακής βίας. Οι διαφωνίες αυτές έχουν προκαλέσει έντονη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι θαυμαστές τους στη συνέχεια παρατήρησαν ότι η Lively και ο Baldoni σπάνια συνυπήρχαν στο press tour. Πέρα από αυτό όμως, τα λεφτά βγαίνουν! Ενώ οι προσδοκίες ηταν 30 εκατομμύρια δολάρια εσοδων απο την ταινία, ήδη έχουν ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια, οπότε μάλλον η Blake Lively δεν στεναχωριέται ιδιαίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 203 / position2: 906
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb