ΝΥΧΙΑ

Το μαγικό εργαλείο που θα καθυστερήσει το ραντεβού σου για νύχια

Μίνι μανικιούρ στο σπίτι για να καθυστερήσεις το ραντεβού για νύχια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το μαγικό εργαλείο που θα καθυστερήσει το ραντεβού σου για νύχια
Φωτογραφία από cottonbro

Αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την περιοχή γύρω από τα νύχια σου μαλακή και υγιή, μειώνοντας τα πετσάκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μούλιασμα: Γέμισε ένα μικρό μπολ με ζεστό νερό και πρόσθεσε λίγες σταγόνες χυμού λεμονιού. Μούλιασε τα δάχτυλά σου στο νερό για 5-10 λεπτά. Αυτό θα μαλακώσει τα πετσάκια και θα κάνει ευκολότερη την απομάκρυνσή τους.

Απολέπιση: Ανακάτεψε μια κουταλιά ζάχαρης με λίγο λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο. Χρησιμοποίησε αυτό το μείγμα για να τρίψεις απαλά την περιοχή γύρω από τα νύχια. Η απολέπιση θα βοηθήσει να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και τα πετσάκια.

Το μαγικό εργαλείο: Θα χρειαστείς να πάρεις ένα πενσάκι επωνυχίων. Κόψε αφού έχουν μαλακώσει αρκετά, τα πετσάκια που προεξέχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενυδάτωση: Ξέπλυνε τα χέρια σου και στέγνωσέ τα απαλά. Στη συνέχεια, άπλωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα ενυδατικής κρέμας ή κρέμας χεριών γύρω από τα νύχια και κάνε μασάζ.

Καθημερινή φροντίδα: Για την πρόληψη των πετσακίων, ενυδατώνε τα χέρια και τα νύχια σου καθημερινά, ιδιαίτερα μετά από πλύσιμο των χεριών ή χρήση καθαριστικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 236 / position2: 625
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb