ΜΑΛΛΙΑ

Hair Trends: Top τεχνικές που φέτος θα επικρατήσουν στα κομμωτήρια

Πρέπει να βρείς σε ποιο κομμωτήριο της πόλης σου γίνονται
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Hair Trends: Top τεχνικές που φέτος θα επικρατήσουν στα κομμωτήρια
Φωτογραφία από cottonbro studio

Top τεχνικές που φέτος θα επικρατήσουν στα κομμωτήρια και αλλάζουν το παιχνίδι του hair coloring - Πρέπει να βρείς σε ποιο κομμωτήριο της πόλης σου γίνονται όμως, γιατί δεν τις κάνουν όλοι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Balayage και Babylights: Αυτές οι τεχνικές συνεχίζουν να είναι δημοφιλείς, καθώς προσφέρουν φυσικά highlights και βάθος στο χρώμα των μαλλιών, χωρίς αυστηρά όρια ή γραμμές.

Glass Hair: Τα εξαιρετικά λαμπερά και λεία μαλλιά, που μοιάζουν με γυαλί, είναι ένα στιλ που δίνει μια πολυτελή και κομψή εμφάνιση.

Τεχνική χρωματισμού AirTouch:  Η τεχνική AirTouch κερδίζει δημοτικότητα το 2024 για τα φυσικά, μεικτά χρωματικά της εφέ. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί αέρα από πιστολάκι για να διαχωρίσει τις πιο κοντές τρίχες από τις μακριές τρίχες πριν εφαρμόσει το χρώμα. Το αποτέλεσμα είναι μια απρόσκοπτη, πολυδιάστατη εμφάνιση με απαλές διαβαθμίσεις που αναπτύσσονται όμορφα, μειώνοντας την ανάγκη για συχνές πινελιές.

Αυτές οι τάσεις επικεντρώνονται στην εξατομίκευση και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, προσφέροντας επιλογές για κάθε γούστο και τύπο μαλλιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 202 / position2: 804
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb