ENTERTAINMENT

Φίλοι ή ερωτευμένοι; Οι δυο celebrities που πονοκεφάλιασαν τους παπαράτσι για χρόνια

Η προσωπική και επαγγελματική τους σχέση έχει γίνει αντικείμενο ίντριγκας
Από το NEWSROOM
Φίλοι ή ερωτευμένοι; Οι δυο celebrities που πονοκεφάλιασαν τους παπαράτσι για χρόνια
collage

Η Sandra Bullock και ο Matthew McConaughey είναι οι αγαπημένοι του Χόλιγουντ εδώ και δεκαετίες, και οι δύο γνωστοί για τη γοητεία, το ταλέντο τους και τις πολύ καλές τους ταινίες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ και οι δύο σταρ έχουν απολαύσει επιτυχημένες καριέρες ανεξάρτητα, η προσωπική και επαγγελματική τους σχέση έχει επίσης γίνει αντικείμενο ίντριγκας, που συχνά τροφοδοτείται από εικασίες ταμπλόιντ.

H Bullock και ο McConaughey διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά στα μέσα της δεκαετίας του 1990 στα γυρίσματα του νομικού θρίλερ A Time to Kill (1996). Η χημεία μεταξύ των χαρακτήρων τους μεταφράστηκε εκτός οθόνης και δεν άργησε να φουντώσει τα ταμπλόιντ από φήμες για ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο.

Παρά τις εικασίες, και οι δύο σταρ παρέμειναν σιωπηλά σχετικά με τη φύση της σχέσης τους, αν και συχνά επαινούσαν ο ένας τον άλλον σε συνεντεύξεις, προσθέτοντας λάδι στη φωτιά των φημών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκείνη την εποχή, o McConaughey ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι, φρέσκος από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο Dazed and Confused (1993),  και ο Τύπος ήταν πρόθυμος να τους συνδυάσει ως το επόμενο δυνατό ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Είναι ή δεν είναι; 

Με τα χρόνια, τα ταμπλόιντ παρακολουθούσαν στενά το δεσμό τους, που δεν έμοιαζε φιλικός, υπονοώντας συχνά μια βαθύτερη σχέση. Αναφορές για μυστικά ραντεβού, φλερτ, ακόμη και πιθανούς γάμους έχουν εμφανιστεί επανειλημμένα. Για παράδειγμα, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, οι στήλες κουτσομπολιού συχνά υποδήλωναν ότι οι δυο τους ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι, αναφέροντας τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις τους μαζί και την προφανή αμοιβαία αγάπη τους.

Παρά τους ισχυρισμούς αυτούς, και οι δύο ηθοποιοί αρνούνται σταθερά οποιαδήποτε ρομαντική εμπλοκή. Σε διάφορες συνεντεύξεις, υποστήριξαν ότι η σχέση τους ήταν πάντα πλατωνική, ριζωμένη στον αμοιβαίο σεβασμό και τον θαυμασμό. 

Το πέρασμα του χρόνου ελάχιστα έχει καταπνίξει το ενδιαφέρον των ταμπλόιντ για το ζευγάρι. Ακόμα και πρόσφατα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλίες του Χόλιγουντ μεταξύ ανδρών και γυναικών σταρ συχνά υπόκεινται σε... παρεξηγημένες σχέσεις, ειδικά όταν και τα δύο μέρη είναι τόσο αγαπημένα και χαρισματικά όσο ο Bullock και ο McConaughey. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 203 / position2: 693
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb