ΜΟΔΑ

Πώς να μην τσαλακωθούν τα ρούχα σου μέσα στη βαλίτσα

Ακολουθώντας αυτές τις τεχνικές, θα μπορέσεις να διατηρήσεις τα ρούχα σου όσο το δυνατόν πιο φρέσκα και ατσαλάκωτα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς να μην τσαλακωθούν τα ρούχα σου μέσα στη βαλίτσα
Φωτογραφία από Andrea Piacquadio

Για να τσαλακωθούν λιγότερο τα ρούχα σου στη βαλίτσα, μπορείς να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθώντας αυτές τις τεχνικές, θα μπορέσεις να διατηρήσεις τα ρούχα σου όσο το δυνατόν πιο φρέσκα και ατσαλάκωτα! H τέλος πάντων... όσο το δυνατόν λιγότερο ταλαιπωρημένα! 

Χρησιμοποίησε την τεχνική του ρολού: Αντί να διπλώνεις τα ρούχα, δοκίμασε να τα τυλίξεις σε ρολά. Αυτό βοηθά στο να μειωθούν οι τσακίσεις και επίσης εξοικονομεί χώρο στη βαλίτσα.

Βάλε τα πιο βαριά αντικείμενα στον πάτο: Ξεκίνα με τα πιο βαριά ρούχα, όπως τζιν ή σακάκια, στον πάτο της βαλίτσας. Τα ελαφρύτερα ρούχα μπορείς να τα βάλεις από πάνω, ώστε να ασκείται λιγότερη πίεση και να αποφεύγονται οι τσακίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρησιμοποίησε σακούλες κενού αέρος: Οι σακούλες αυτές αφαιρούν τον αέρα από τα ρούχα, ελαχιστοποιώντας το χώρο που καταλαμβάνουν και μειώνοντας τις τσακίσεις.

Χρησιμοποίησε προστατευτικές σακούλες για ρούχα: Ιδιαίτερα για πιο ευαίσθητα ρούχα όπως πουκάμισα ή φορέματα, μια προστατευτική σακούλα μπορεί να βοηθήσει να παραμείνουν τα ρούχα στη θέση τους χωρίς να τσαλακώνονται.

Γέμισε τα κενά: Χρησιμοποίησε τα μικρά αντικείμενα, όπως εσώρουχα και κάλτσες, για να γεμίσεις τα κενά στη βαλίτσα. Αυτό θα εμποδίσει τα ρούχα να μετακινηθούν και να τσαλακωθούν.

Άπλωσε τα ρούχα κατά μήκος της βαλίτσας: Για ρούχα που τσαλακώνονται εύκολα, όπως κοστούμια ή φορέματα, μπορείς να τα απλώσεις κατά μήκος της βαλίτσας, αφήνοντας τις άκρες να προεξέχουν. Όταν τελειώσεις με το πακετάρισμα, διπλώνεις τις άκρες από πάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 237 / position2: 738
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb