ΠΡΟΣΩΠΑ

Ποια είναι η ξιφομάχος που πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς ενώ είναι 7 μηνών έγκυος

Ποια είναι η Nada Hafez
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ποια είναι η ξιφομάχος που πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς ενώ είναι 7 μηνών έγκυος
collage

Η Αιγύπτια ξιφομάχος, Nada Hafez που αγωνίστηκε στη φάση των «16» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αποκάλυψε ότι είναι επτά μηνών έγκυος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της αποκάλυψε ότι διανύει η Αιγύπτια ξιφομάχος,  Nada Hafez, η οποία έφτασε ως τη φάση των «16» στο Ολυμπιακό τουρνουά ξιφασκίας.

Η Hafez, μια από τις πιο ταλαντούχες και χαρισματικές αθλήτριες της Αιγύπτου, έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή και τον θαυμασμό τόσο στην πατρίδα της όσο και διεθνώς στον χώρο της ξιφομαχίας. Η πορεία της, γεμάτη από αφοσίωση, σκληρή δουλειά και επιμονή, την έχει καταστήσει ως μια από τις πιο εξέχουσες φιγούρες στο άθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αθλήτρια ηττήθηκε τελικά από τη Τζίγιουν Χιούνγκ από τη Νότια Κορέα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ σε μήνυμά της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε μία φωτογραφία της και τόνισε:

«Αυτό που φαίνεται, δύο αθλητές να αγωνίζονται, στην πραγματικότητα ήταν τρεις! Ήμουν εγώ, η αντίπαλός μου και το αγέννητο μωρό μου! Το μωρό και εγώ έχουμε αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, τόσο σωματικές όσο και συναισθηματικές. Η περιπέτεια της εγκυμοσύνης από μόνη της είναι αρκετά δύσκολη, αλλά η προσπάθεια να διατηρήσω ισορροπία ανάμεσα στην καθημερινή μου ζωή και τον αθλητισμό ήταν πολύ κουραστική, αλλά άξιζε τον κόπο.

Γράφω αυτή την ανάρτηση για να πω ότι νιώθω υπερήφανη που βρέθηκα στις 16 καλύτερες του κόσμου! Είμαι τυχερή που έχω τη στήριξη του συζύγου και της οικογένειάς μου για να φτάσω μέχρι εδώ. Αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι διαφορετικοί. Είμαι τρεις φορές Ολυμπιονίκης, αλλά αυτή τη φορά κουβαλάω μέσα μου έναν μικρό Ολυμπιονίκη!».

Η Nada γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αίγυπτο, όπου και ξεκίνησε την καριέρα της στην ξιφομαχία σε νεαρή ηλικία. Από τα πρώτα της βήματα στο άθλημα, έδειξε μια εντυπωσιακή ικανότητα και πάθος, τα οποία δεν άργησαν να την οδηγήσουν σε εθνικές και διεθνείς επιτυχίες. Οι πρώτες της νίκες σε τοπικούς αγώνες αποτέλεσαν την αρχή μιας λαμπρής καριέρας.

Καθώς οι ικανότητές της βελτιώνονταν και η φήμη της μεγάλωνε, άρχισε να διαγωνίζεται σε διεθνείς διοργανώσεις. Οι επιδόσεις της σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα της εξασφάλισαν σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια. Η σκληρή προπόνηση και η αφοσίωση της στον αθλητισμό ήταν εμφανείς σε κάθε της κίνηση πάνω στην πίστα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
8 / position1: 160 / position2: 504
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb