ENTERTAINMENT

Όσα πρέπει να ξέρεις για τη Γαλλίδα superstar Aya Nakamura

Τα πάντα για την τραγουδίστρια που εμφανίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Όσα πρέπει να ξέρεις για τη Γαλλίδα superstar Aya Nakamura
@lanakamurance

Η Aya Nakamura έδωσε μια εντυπωσιακή παράσταση στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024, ερμηνεύοντας δύο από τις μεγάλες επιτυχίες της, τα τραγούδια “Pookie” και “Djadja”, καθώς και το κλασικό “For Me Formidable” του Charles Aznavour.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by LA NAKAMURANCE (@ayanakamura_officiel)

Πάνω στη σκηνή, η Nakamura μάγεψε το κοινό φορώντας μια χρυσή δημιουργία Dior καλυμμένη με φτερά.

Ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron δήλωσε στην εφημερίδα The Guardian ότι η Nakamura ήταν η ιδανική επιλογή για τη σκηνή εκείνη τη βραδιά, μαζί με άλλους καλλιτέχνες όπως η Céline Dion και η Lady Gaga.

Είπε: «Μιλάει σε ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας και νομίζω ότι είναι απολύτως στη θέση της σε μια τελετή έναρξης ή λήξης».

Εδώ είναι όσα πρέπει ν γνωρίζεις για τη Γαλλίδα σταρ

View this post on Instagram

A post shared by LA NAKAMURANCE (@ayanakamura_officiel)

1) Το πραγματικό όνομα της Aya Nakamura είναι Aya Danioko Σύμφωνα με το προφίλ της στο IMDb, το πραγματικό όνομα της Nakamura είναι Aya Danioko και γεννήθηκε στις 10 Μαΐου 1995, στο Μπαμάκο του Μάλι, γεγονός που την κάνει Ταύρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι New York Times αναφέρουν ότι πήρε το καλλιτεχνικό της όνομα από έναν χαρακτήρα στη σειρά επιστημονικής φαντασίας “Heroes”, η οποία προβλήθηκε στο NBC από το 2006 έως το 2010. Στη σειρά, υπήρχε ένας χαρακτήρας με το όνομα Hiro Nakamura, ο οποίος είχε την ικανότητα να ταξιδεύει στον χρόνο και να τηλεμεταφέρεται.

2) Από μικρό παιδί, η Nakamura μεγάλωσε στα προάστια του Παρισιού και είναι η μεγαλύτερη από πέντε αδέλφια. Σε μια συνέντευξη του 2017 στην εφημερίδα Le Monde, μοιράστηκε ότι ήταν η μόνη στην οικογένειά της που πήρε το τραγούδι στα σοβαρά. «Όλοι τραγουδούν στην οικογένειά μου. Αλλά εγώ είμαι η μόνη που τόλμησα να τραγουδήσω ‘σοβαρά’», έχει πει.

3) Η Aya Nakamura είναι η πιο πολυακουσμένη Γαλλίδα καλλιτέχνης στον κόσμο. Σύμφωνα με τη δισκογραφική της εταιρεία, Warner Music Group, η Nakamura έχει πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα του ομότιτλου άλμπουμ της του 2018, "Nakamura", παγκοσμίως και τα τραγούδια της έχουν ακουστεί περισσότερες από τέσσερα δισεκατομμύρια φορές στο Spotify, καθιστώντας το άλμπουμ της το πιο δημοφιλές γαλλόφωνο άλμπουμ όλων των εποχών στην πλατφόρμα.

4) Στη μουσική της, η Nakamura χρησιμοποιεί συνδυασμό γαλλικών στίχων με αραβικά, αγγλικά και δυτικοαφρικανικές γλώσσες όπως η μπαμπάρα, η γλώσσα των γονιών της από το Μάλι, σύμφωνα με τους New York Times. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργεί μουσική πολύ ποικιλόμορφη.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή τραγούδια της στο Spotify είναι το "Copines" και το "Djadja", τα οποία περιλαμβάνονται στο δεύτερο άλμπουμ της, "Nakamura".

5) Η Nakamura είναι περήφανη μητέρα. Παρόλο που σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της στο διαδίκτυο, μίλησε στη Vogue France για το πώς είναι να είσαι μητέρα. Στη συνέντευξη, επιβεβαίωσε ότι έχει μια κόρη και είπε ότι όταν ήταν παιδί έμοιαζε πολύ με αυτήν. «Ποτέ δεν έκανα μαθήματα τραγουδιού. Ήμουν όπως η κόρη μου, τραγουδούσα μπροστά από βίντεο με μια βούρτσα για μικρόφωνο! Πιθανώς επειδή μιμούνταν τα τραγούδια που έβλεπα στην τηλεόραση. Το θεωρούσα υπέροχο», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 2060 / position2: 4575
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb