ENTERTAINMENT

Οι 70s καλλονές του Χόλιγουντ που μνημονεύουμε μέχρι σήμερα

Κάποιες έφυγαν νωρίς και κάποιες μεγαλώνουν υπέροχα

Οι 70s καλλονές του Χόλιγουντ που μνημονεύουμε μέχρι σήμερα
nextweb studio

Η δεκαετία του 1970 ήταν μια εποχή αλλαγών και επανάστασης για το Χόλιγουντ, με νέες καλλιτεχνικές προσεγγίσεις και την εμφάνιση εξαιρετικά ταλαντούχων ηθοποιών που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα σε αυτούς, ξεχώρισαν πολλές καλλονές που συνδύασαν την ομορφιά με το ταλέντο και συνεχίζουν να μας εμπνέουν και να μνημονεύονται μέχρι σήμερα.

Ας δούμε μερικές από τις πιο εμβληματικές γυναίκες της εποχής.

Farrah Fawcett

View this post on Instagram

A post shared by Kenny Gray (@kenn264)

Η Farrah Fawcett έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "Charlie's Angels". Η εικόνα της με το διάσημο χαμόγελο και τα κυματιστά ξανθά μαλλιά έγινε σύμβολο της δεκαετίας του 1970 και αναπόσπαστο κομμάτι της ποπ κουλτούρας. Η Fawcett δεν ήταν μόνο μια όμορφη γυναίκα αλλά και μια ταλαντούχα ηθοποιός, που κατάφερε να αποδείξει τις ικανότητές της σε πιο δραματικούς ρόλους κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Goldie Hawn

View this post on Instagram

A post shared by Bruce Gerard Oothout (@bruce_gerard_oothout)

Η Goldie Hawn ξεκίνησε την καριέρα της στη δεκαετία του 1960, αλλά έγινε απόλυτα εμβληματική τη δεκαετία του 1970 με τη συμμετοχή της σε ταινίες όπως "Shampoo" και "The Sugarland Express". Το φυσικό της ταλέντο για κωμωδία, σε συνδυασμό με την αξιολάτρευτη παρουσία της, την έκανε αγαπητή στο κοινό και την καθιέρωσε ως μία από τις πιο χαρισματικές ηθοποιούς της εποχής.

Raquel Welch

View this post on Instagram

A post shared by objet LA/NY (@objet_la_ny)

Η Raquel Welch ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του σeξ της δεκαετίας του 1970. Μετά την εκρηκτική της εμφάνιση στην ταινία "One Million Years B.C." το 1966, η Welch συνέχισε να εντυπωσιάζει με τη συμμετοχή της σε ταινίες όπως "The Three Musketeers". Η εκπληκτική της ομορφιά και η ισχυρή της παρουσία την έκαναν σύμβολο γυναικείας δύναμης και σεξουαλικότητας.

Jane Fonda

View this post on Instagram

A post shared by Cécile Chabaud (@cecile.chabaud)

Η Jane Fonda δεν είναι μόνο γνωστή για την καλλιτεχνική της καριέρα αλλά και για την ακτιβιστική της δράση. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, η Fonda πρωταγωνίστησε σε σημαντικές ταινίες όπως "Klute" και "Coming Home", κερδίζοντας δύο Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Η Fonda έγινε σύμβολο ανεξαρτησίας και δύναμης, προσφέροντας έμπνευση σε πολλές γυναίκες.

Pam Grier

View this post on Instagram

A post shared by The Brown & Beautiful (@brownfoxylady)

Η Pam Grier ήταν η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα των blaxploitation ταινιών, με αξέχαστους ρόλους σε ταινίες όπως "Coffy" και "Foxy Brown". Η Grier έφερε μια νέα δυναμική στις γυναικείες ερμηνείες, παρουσιάζοντας χαρακτήρες που ήταν δυναμικοί, ανεξάρτητοι και ανυπότακτοι. Η επιρροή της στη βιομηχανία του κινηματογράφου ήταν τεράστια και συνεχίζει να αναγνωρίζεται μέχρι σήμερα.

Faye Dunaway

View this post on Instagram

A post shared by Miriam Cappa (@miriamcappa_)

Η Faye Dunaway είναι μια από τις πιο σεβαστές ηθοποιούς της δεκαετίας του 1970, με μια καριέρα γεμάτη από σημαντικούς ρόλους σε ταινίες όπως "Chinatown" και "Network". Η Dunaway ενσάρκωσε με μοναδικό τρόπο δυναμικές και πολυσύνθετες ηρωίδες, αποδεικνύοντας το αξεπέραστο ταλέντο της και κερδίζοντας αναγνώριση και βραβεία για τις ερμηνείες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 154 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb