CELEBS

Η τραγική ιστορία της Mila Kunis που λίγοι γνωρίζουν

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η σπάνια πάθηση

Η τραγική ιστορία της Mila Kunis που λίγοι γνωρίζουν
nextweb studio

Η Mila Kunis είναι γνωστή για τη λαμπρή καριέρα της στο Χόλιγουντ και τις αξέχαστες ερμηνείες της σε δημοφιλείς ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως το "That '70s Show" και "Black Swan". Παρά τη φήμη και την επιτυχία της, υπάρχει μια πτυχή της ζωής της που δεν είναι τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό: η τραγική ιστορία της προσωπικής της ζωής και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Mila Kunis Queen (@milakunisqueen)

Τα Παιδικά Χρόνια και η Μετανάστευση

Η Mila Kunis γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου 1983 στο Chernivtsi, μια πόλη της τότε Σοβιετικής Ουκρανίας. Η οικογένειά της, εβραϊκής καταγωγής, βίωσε έντονη καταπίεση και αντισημιτισμό κατά τη διάρκεια της ζωής τους στη Σοβιετική Ένωση. Όταν η Mila ήταν μόλις επτά ετών, οι γονείς της αποφάσισαν να μεταναστεύσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.

Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη. Η οικογένεια Kunis έπρεπε να εγκαταλείψει τα πάντα πίσω και να ξεκινήσει από το μηδέν σε μια ξένη χώρα, χωρίς να γνωρίζουν τη γλώσσα και χωρίς καμία οικονομική ασφάλεια. Η προσαρμογή ήταν δύσκολη για την μικρή Mila, η οποία αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τη γλωσσική και πολιτισμική απόσταση ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να βρει τη θέση της σε ένα νέο σχολείο.

Η Πάλη με την Υγεία

Παρά τις δυσκολίες της μετανάστευσης, η Mila Kunis κατάφερε να αναδειχθεί στον χώρο της υποκριτικής. Ωστόσο, υπήρχε ένας άλλος, πιο κρυφός αγώνας που έπρεπε να δώσει: η υγεία της. Σε ηλικία 22 ετών, η Kunis διαγνώστηκε με μια χρόνια ασθένεια στα μάτια, η οποία της προκαλούσε έντονη θολότητα στην όραση και πόνο. Η κατάσταση αυτή ήταν τόσο σοβαρή που η Mila έχασε την όρασή της στο ένα μάτι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

View this post on Instagram

A post shared by Mila Kunis Queen (@milakunisqueen)

Η ηθοποιός κρατούσε αυτή την πληροφορία κρυφή, συνεχίζοντας να εργάζεται και να δίνει τον καλύτερό της εαυτό παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθεί η όρασή της, γεγονός που πρόσθεσε ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογική πίεση και άγχος στην ήδη απαιτητική καριέρα της.

Παρά τις αντιξοότητες, η Mila Kunis δεν επέτρεψε στις δυσκολίες να την καταβάλλουν. Αντίθετα, τις χρησιμοποίησε ως κινητήρια δύναμη για να συνεχίσει να προχωρά και να πετυχαίνει. Σε συνεντεύξεις της έχει αναφέρει πως οι εμπειρίες αυτές την έκαναν πιο δυνατή και της έμαθαν την αξία της επιμονής και της ανθεκτικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 2368 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb