ENTERTAINMENT

Το ηχητικό ντοκουμέντο του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα που σόκαρε τα 90s

Ο χωρισμός του με την Νταϊάνα είχε τεράστιο αντίκτυπο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το ηχητικό ντοκουμέντο του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα που σόκαρε τα 90s
collage

Τα 90s ήταν μια δεκαετία γεμάτη από διάσημους έρωτες και θεαματικούς χωρισμούς. Ωστόσο, ένας χωρισμός ήταν ο πιο πολυσυζητημένος της εποχής: ο χωρισμός της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιστορία της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου ξεκίνησε σαν παραμύθι αλλά ήταν ένα τεράστιο ψέμα.

Η Νταϊάνα, μια όμορφη και ντροπαλή νηπιαγωγός, έκλεψε την καρδιά του διαδόχου του βρετανικού θρόνου. Ο γάμος τους το 1981 παρακολουθήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως και έγινε σημείο αναφοράς για το πώς θα έπρεπε να μοιάζει ένας βασιλικός γάμος.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονταν. Ο Κάρολος και η Νταϊάνα είχαν βαθιές διαφορές και η σχέση τους άρχισε να καταρρέει σχεδόν αμέσως μετά τον γάμο. Ο Κάρολος συνέχισε τη σχέση του με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, κάτι που πληγώσε βαθιά την Νταϊάνα και προκάλεσε τεράστια ένταση στο γάμο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 1992, η βρετανική εφημερίδα The Sun αποκάλυψε τα λεγόμενα «Camillagate Tapes», αποσπάσματα από τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα στον Κάρολο και την Καμίλα, που επιβεβαίωσαν τη σχέση τους. Αυτό το σκάνδαλο οδήγησε σε μια από τις πιο δραματικές στιγμές στη σύγχρονη ιστορία της βρετανικής μοναρχίας.

Η Νταϊάνα δεν έμεινε σιωπηλή. Το 1995, έδωσε μια συνέντευξη στο BBC Panorama όπου μίλησε ανοιχτά για τις προδοσίες του Καρόλου, την ψυχική της υγεία και τις δυσκολίες του γάμου τους. Η φράση της «Ήμασταν τρεις σε αυτόν τον γάμο, οπότε ήταν λίγο συνωστισμένος» έμεινε στην ιστορία.

Τελικά, το 1996, μετά από μια σειρά από διαπραγματεύσεις και με την παρέμβαση της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο Κάρολος και η Νταϊάνα πήραν διαζύγιο. Ο χωρισμός τους είχε τεράστιο αντίκτυπο, όχι μόνο στη βρετανική κοινωνία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Νταϊάνα συνέχισε να είναι μια από τις πιο αγαπητές φιγούρες της σύγχρονης ιστορίας, αφιερώνοντας τον χρόνο της σε φιλανθρωπικές δράσεις και κερδίζοντας την καρδιά του λαού. Δυστυχώς, η ζωή της κόπηκε πρόωρα το 1997 σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι.

Από την άλλη, ο Κάρολος παντρεύτηκε τελικά την Καμίλα το 2005, και η Καμίλα αναγνωρίστηκε ως η δούκισσα της Κορνουάλης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 114 / position2: 681
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb