ENTERTAINMENT

Το αδιανόητο σκάνδαλο του Jerry Seinfeld από τη δεκαετία του `90 που δεν γίνεται να ξεχαστεί

Όταν ο διάσημος κωμικός διατηρούσε δεσμό με μιαν ανήλικη

Το αδιανόητο σκάνδαλο του Jerry Seinfeld από τη δεκαετία του `90 που δεν γίνεται να ξεχαστεί
nextweb studio

Ο Jerry Seinfeld, ένας από τους πιο επιτυχημένους και αγαπητούς κωμικούς της εποχής του, έγινε γνωστός κυρίως μέσω της δημοφιλούς του τηλεοπτικής σειράς "Seinfeld". Ωστόσο, η καριέρα του δεν υπήρξε απαλλαγμένη από αντιπαραθέσεις. Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σκάνδαλα που αφορούσε τον ίδιο ήταν η σχέση του με την ανήλικη Shoshanna Lonstein.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 1993, ο Jerry Seinfeld, τότε 38 ετών, γνώρισε την Shoshanna Lonstein σε ένα πάρκο της Νέας Υόρκης. Η Lonstein ήταν τότε μόλις 17 ετών, μαθήτρια λυκείου. Η διαφορά ηλικίας των 21 ετών προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από το κοινό και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Παρόλο που η ηλικία της Lonstein ήταν νόμιμη για να συναινέσει στη Νέα Υόρκη, η σχέση τους θεωρήθηκε ανάρμοστη από πολλούς λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας.

View this post on Instagram

A post shared by Historic Pictures (@historic_imagery)

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ασχολήθηκαν εκτενώς με τη σχέση αυτή, με τα ταμπλόιντς να δημοσιεύουν συνεχώς φωτογραφίες και άρθρα σχετικά με το ζευγάρι. Η Lonstein βρέθηκε κάτω από μεγάλη πίεση και δημόσιο έλεγχο, κάτι που επηρέασε τη ζωή της και την καθημερινότητά της. 

Παρά τις αντιδράσεις, η σχέση του Seinfeld και της Lonstein διήρκεσε για περίπου τέσσερα χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Lonstein μετακόμισε από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες για να είναι κοντά στον Seinfeld και να σπουδάσει στο UCLA. Το 1997, το ζευγάρι χώρισε φιλικά, επικαλούμενοι την απόσταση και την πίεση από τη δημοσιότητα ως κύριους λόγους για τον χωρισμό τους.

Ο Jerry Seinfeld συνέχισε την επιτυχημένη καριέρα του μετά τον χωρισμό, με την κωμική του σειρά "Seinfeld" να ολοκληρώνεται το 1998, αφήνοντας μια ανεπανάληπτη κληρονομιά στην αμερικανική τηλεόραση. Αν και το σκάνδαλο αυτό επηρέασε την εικόνα του, ο Seinfeld κατάφερε να διατηρήσει τη δημοτικότητά του και να συνεχίσει την καριέρα του σε τηλεόραση και stand-up comedy.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Shoshanna Lonstein, από την άλλη, σπούδασε μόδα και έγινε επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας. Ιδρύοντας τη δική της εταιρεία, απέδειξε ότι μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες του παρελθόντος και να χαράξει τη δική της πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 2655 / position2: 3421
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb