CELEBS

Tι πήγε στραβά με την επιστροφή της Katy Perry; Tα media δεν την έχουν αφήσει ήσυχη λεπτό

Γιατί κάνει τη μία χαζομάρα πίσω από την άλλη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tι πήγε στραβά με την επιστροφή της Katy Perry; Tα media δεν την έχουν αφήσει ήσυχη λεπτό
@katyperry

Ποτέ δεν βοήθησε ο πανικός και στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχει κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα, με απανωτά λάθη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καριέρα της Katy Perry φαίνεται να βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Μετά την αποτυχία του «Woman's World», η σταρ φέρεται να κατηγορεί τους πάντες εκτός από την ίδια και να ζήτησε από τους συνεργάτες της να κυκλοφορήσει καινούριο κλιπ μπας και σώσει το άλμπουμ της. 

Η καριέρα της Katy Perry έχει περάσει από αρκετές φάσεις, και αυτή την περίοδο φαίνεται να αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις. Μετά την αποτυχία του τελευταίου της single «Woman's World», η Perry επιδιώκει να επανέλθει στη μουσική σκηνή με ένα νέο βίντεο κλιπ, το οποίο γυρίστηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Στο βίντεο αυτό, η 39χρονη τραγουδίστρια εμφανίζεται να φιλιέται και να χαριεντίζεται με έναν νεαρό άντρα μοντέλο, προσπαθώντας να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού και των μέσων ενημέρωσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Αυτή η κίνηση δεν είναι ασυνήθιστη για την Perry, η οποία είναι γνωστή για τις τολμηρές και προκλητικές της εμφανίσεις. Ωστόσο, οι αντιδράσεις από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης είναι ανάμικτες, με πολλούς να θεωρούν ότι η καριέρα της βρίσκεται σε παρακμή. Η Perry, μητέρα μιας τρίχρονης κόρης με τον ηθοποιό Orlando Bloom, προσπαθεί να προσελκύσει την προσοχή των θαυμαστών της μέσω των κοινωνικών δικτύων, όπου συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Το νέο της άλμπουμ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου, έχει ως στόχο να επαναφέρει την Perry στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας. Η ίδια περιγράφει το άλμπουμ ως ένα τολμηρό και εορταστικό dance-pop έργο με θέμα την αγάπη, χρησιμοποιώντας το συμβολικό αριθμό 143, που αναφέρεται στη φράση «I love you». Παρά τις προσπάθειές της, το κοινό παραμένει επιφυλακτικό και η Perry αντιμετωπίζει σαρκαστικά σχόλια και περιφρόνηση από όσους θεωρούν ότι η εποχή της έχει περάσει.

Η Perry δεν είναι η πρώτη καλλιτέχνιδα που βγαίνει από τη μόδα, αλλά η πτώση της ήταν ξαφνική και θεαματική. Παρά τις δυσκολίες, δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια και συνεχίζει να αναζητά τρόπους για να επαναφέρει τη δημοτικότητά της. Η εξέλιξη της καριέρας της Perry θα είναι ενδιαφέρουσα να παρακολουθηθεί, καθώς προσπαθεί να ανακτήσει τη θέση της στη μουσική σκηνή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 268 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb