ΝΥΧΙΑ

Πώς να διατηρήσεις τέλειο μανικιούρ στις διακοπές

Για να προστατεύσεις τα νύχια σου κατά τη διάρκεια των διακοπών, ακολούθησε αυτές τις συμβουλές!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς να διατηρήσεις τέλειο μανικιούρ στις διακοπές
Φωτογραφία από solod_sha

Επειδή δεν θα υπάρχει εκεί γύρω κάποια τεχνίτρια νυχιών, πρόσεξε τις κινήσεις σου και κυρίως μην τα ταλαιπωρείς! Προτίμησε αρχικά ένα ημιμόνιμο βερνίκι, για να έχεις μια γερή βάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρησιμοποίησε προστατευτική βάση (base coat): Πριν βάψεις τα νύχια σου, βάλε μία στρώση προστατευτικής βάσης για να τα προστατεύσεις από το ξεφλούδισμα και την αποδυνάμωση.

Κάλυψε τα με top coat: Εφαρμόζοντας ένα top coat πάνω από το βερνίκι νυχιών, θα τα κάνεις πιο ανθεκτικά και θα παρατείνεις τη διάρκεια του χρώματος.

Μείνε μακριά από το νερό για πολύ ώρα: Το νερό μπορεί να αποδυναμώσει τα νύχια και να κάνει το βερνίκι να ξεφλουδίσει. Προσπάθησε να φοράς γάντια όταν κάνεις δουλειές που απαιτούν πολύ νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρησιμοποίησε αντηλιακό: Βάλε αντηλιακό και στα νύχια σου για να τα προστατεύσεις από την ακτινοβολία UV, η οποία μπορεί να τα αποδυναμώσει.

Προτίμησε κοντύντερα νύχια: Τα κοντά νύχια είναι λιγότερο επιρρεπή στο να σπάσουν ή να ξεφλουδίσουν.

Απέφυγε τα σκληρά χημικά προϊόντα: Χρησιμοποίησε απαλά σαπούνια και καθαριστικά και απόφυγε τα προϊόντα που περιέχουν ακετόνη ή άλλα σκληρά χημικά.

Ενυδάτωσε τα νύχια και τα πετσάκια σου: Χρησιμοποίησε λάδι για τα νύχια και κρέμα χεριών για να διατηρήσεις τα νύχια και τα πετσάκια ενυδατωμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 193 / position2: 579
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb