ENTERTAINMENT

Τα λαμπερά κορίτσια των 90ς που «έσβησαν» νωρίς

Τις αγαπήσαμε στα 90ς και «έφυγαν» αθόρυβα λίγα χρόνια μετά

Τα λαμπερά κορίτσια των 90ς που «έσβησαν» νωρίς
nextweb studio

Η δεκαετία του 1990 ήταν μια εποχή γεμάτη λαμπερές προσωπικότητες και έντονα πολιτιστικά φαινόμενα. Τα διάσημα κορίτσια της εποχής αυτής, γνωστές για το ταλέντο, την ομορφιά και την επιρροή τους, άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους στη μουσική, τον κινηματογράφο και τη μόδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δυστυχώς, μερικές από αυτές τις λαμπερές προσωπικότητες έσβησαν νωρίς, αφήνοντας πίσω τους μια αίσθηση απώλειας και ανεκπλήρωτης υπόσχεσης.

Brittany Murphy

Η Brittany Murphy ήταν μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της δεκαετίας του '90 και των αρχών του 2000. Ξεκίνησε την καριέρα της με το ρόλο της στο "Clueless" (1995) και γρήγορα έγινε γνωστή για την ευαισθησία και το χιούμορ που έφερνε στους ρόλους της. Συμμετείχε σε επιτυχημένες ταινίες όπως το "Girl, Interrupted",  "8 Mile" και "Sin City", κερδίζοντας την αγάπη των θαυμαστών της. Ωστόσο, η Brittany Murphy έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2009, σε ηλικία μόλις 32 ετών, αφήνοντας ένα κενό στο Χόλιγουντ και στις καρδιές των θαυμαστών της.

Aaliyah

Η Aaliyah ήταν μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες τραγουδίστριες και ηθοποιούς των 90s. Με το ντεμπούτο άλμπουμ της "Age Ain't Nothing But a Number" το 1994, η Aaliyah έγινε γρήγορα σύμβολο της R&B μουσικής σκηνής. Η καριέρα της επεκτάθηκε και στον κινηματογράφο με την επιτυχημένη ταινία "Romeo Must Die" (2000). Η ζωή της διακόπηκε τραγικά το 2001, όταν έχασε τη ζωή της σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία μόλις 22 ετών. 

Selena 

Η Selena Quintanilla, γνωστή απλά ως Selena, ήταν η "Βασίλισσα της Τεχάνο μουσικής" και μια από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες της δεκαετίας του 90. Με το άλμπουμ της "Amor Prohibido" (1994) κατέκτησε την κορυφή των λατινικών charts και έφερε τη λατινική μουσική στο προσκήνιο των ΗΠΑ. Η ζωή της κόπηκε βίαια το 1995, όταν δολοφονήθηκε από τη Yolanda Saldívar, την πρόεδρο του fan club της. Η Selena ήταν μόλις 23 ετών όταν έφυγε από τη ζωή, αλλά η μουσική της και η επιρροή της ζουν ακόμα.

Lisa "Left Eye" Lopes

Η Lisa Lopes, γνωστή ως "Left Eye", ήταν μέλος του επιτυχημένου γυναικείου συγκροτήματος TLC. Το συγκρότημα έγινε διάσημο τη δεκαετία του 90 με επιτυχίες όπως το "Waterfalls" και το "No Scrubs". Η "Left Eye" ήταν γνωστή για την ενέργειά της και την χαρακτηριστική της φωνή. Δυστυχώς, το 2002, η ζωή της διακόπηκε ξαφνικά σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Ονδούρα, σε ηλικία μόλις 30 ετών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb