ΠΡΟΣΩΠΑ

Ξαφνικά, μια γυναίκα αντιμέτωπη με τον Τραμπ στις εκλογές των ΗΠΑ; Η ατρόμητη Κάμαλα Χάρις

Ποια είναι η υποψήφια διάδοχος του Μπάιντεν
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ξαφνικά, μια γυναίκα αντιμέτωπη με τον Τραμπ στις εκλογές των ΗΠΑ; Η ατρόμητη Κάμαλα Χάρις
collage

Η Κάμαλα Χάρις είναι η Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, εκλεγμένη το 2020 μαζί με τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν. Η Χάρις είναι η πρώτη γυναίκα, η πρώτη Αφροαμερικανή και η πρώτη Ασιατικής καταγωγής Αντιπρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Με τις ευλογίες Μπάιντεν η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις θα διεκδικήσει εσωκοματικά το χρίσμα της υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ λίγες ώρες μετά την απόσυρση του Τζο Μπάιντεν από την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές

Ο Ντόναλντ Τραμπ και οι γυναίκες: Ένα...πονεμένο κεφάλαιο

Ο Τραμπ έχει κάνει πολλές δηλώσεις που έχουν θεωρηθεί υποτιμητικές ή προσβλητικές για τις γυναίκες. Το 2016, κυκλοφόρησε ένα βίντεο του 2005, στο οποίο ο Τραμπ ακούγεται να κάνει σεξιστικά σχόλια για τις γυναίκες. Αυτό το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση. Εχει επίσης κάνει προσβλητικά σχόλια για πολλές γυναίκες πολιτικούς και δημόσια πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων των Χίλαρι Κλίντον, Μέγκαν Κέλι και Ρόζι Ο'Ντόνελ, και τέλος πολλές γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η ατρόμητη Κάμαλα Χάρις

Γεννημένη στις 20 Οκτωβρίου 1964 στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, η Χάρις έχει ένα πλούσιο υπόβαθρο. Η μητέρα της είναι Ινδικής καταγωγής και ο πατέρας της Τζαμαϊκανός. Η Χάρις σπούδασε πολιτικές επιστήμες και οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Χάουαρντ και νομικά στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Χέιστινγκς.

Πριν από την αντιπροεδρία, η Χάρις υπηρέτησε ως Εισαγγελέας στο Σαν Φρανσίσκο, Γενική Εισαγγελέας της Καλιφόρνιας και Γερουσιαστής των ΗΠΑ για την Καλιφόρνια. Η πολιτική της καριέρα χαρακτηρίζεται από τις προσπάθειές της για την μεταρρύθμιση του ποινικού συστήματος και την υπεράσπιση των πολιτικών δικαιωμάτων.

Bekyk hierdie plasing op Instagram

'n Plasing gedeel deur Vice President Kamala Harris (@vp)

Η Χάρις έχει αντιμετωπίσει προκλήσεις στην Αντιπροεδρία της, όπως η αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης στα σύνορα. Η δημοτικότητά της έχει περάσει από σκαμπανεβάσματα, και η ικανότητά της να ανακτήσει και να διατηρήσει την εμπιστοσύνη του κοινού είναι σημαντική.

Έχοντας δημιουργήσει ένα ισχυρό brand σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, η Κάμαλα ξεκίνησε την προεδρική της εκστρατεία τον Ιανουάριο του 2019. Η πρώτη της προεκλογική συγκέντρωση συγκέντρωσε 20.000 υποστηρικτές και τα στοιχεία συγκέντρωσης κεφαλαίων της πρώτης ημέρας έδειχναν ότι ήταν μια σημαντική δύναμη.Η πιο αξέχαστη στιγμή της, κατά ειρωνικό τρόπο, ήρθε όταν αντιμετώπισε τον Μπάιντεν κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής συζήτησης.

Ως Αντιπρόεδρος, η Χάρις έχει δείξει ηγετικές ικανότητες σε διάφορους τομείς. Έχει αναλάβει το έργο της αντιμετώπισης της μεταναστευτικής κρίσης στα σύνορα και έχει συμμετάσχει ενεργά σε πολλές πολιτικές πρωτοβουλίες της διοίκησης Μπάιντεν. Η ικανότητά της να ηγηθεί με αποφασιστικότητα και να λαμβάνει στρατηγικές αποφάσεις θα είναι κρίσιμη για την προεδρία της.

Η Κάμαλα Χάρις βρίσκεται σε μια μοναδική θέση ως η πρώτη γυναίκα και έγχρωμη Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. 

 Η Κάμαλα Χάρις έχει τις δυνατότητες να γίνει καλή πρόεδρος των ΗΠΑ, βασιζόμενη στην πολιτική της εμπειρία, τις ηγετικές της ικανότητες, την ικανότητα συνεργασίας με το Κογκρέσο και τη δυνατότητα διαχείρισης κρίσεων. Ωστόσο, θα αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις που θα απαιτήσουν αποφασιστικότητα, στρατηγική σκέψη και ισχυρή ηγεσία. Η επιτυχία της θα εξαρτηθεί από το πώς θα αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις και θα καταφέρει να προωθήσει τις πολιτικές της για το καλό της χώρας.

Bekyk hierdie plasing op Instagram

'n Plasing gedeel deur Vice President Kamala Harris (@vp)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
7 / position1: 301 / position2: 963
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb