ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Tι λέει για σένα ο τρόπος που... κάθεσαι

Το κάθισμα είναι κάτι που κάνουμε... καθημερινά, χωρίς να το σκεφτόμαστε!
Από το NEWSROOM
Tι λέει για σένα ο τρόπος που... κάθεσαι
Φωτογραφία από Hoàng Chương

Ο τρόπος που κάθεσαι μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σου. Ιδού μια ανάλυση του τι μπορεί να λέει για σένα ο τρόπος που κάθεσαι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ειδικοί στη γλώσσα του σώματος προτείνουν ότι οι υποσυνείδητες επιλογές μας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο τοποθετούμαστε, μπορούν να παρέχουν πληροφορίες για τα εσωτερικά μας χαρακτηριστικά και τάσεις. Αν και αυτές οι ερμηνείες δεν είναι οριστικές και μπορεί να ποικίλλουν με βάση το πλαίσιο και τις πολιτισμικές διαφορές, παρέχουν μια συναρπαστική ματιά στο πώς οι υποσυνείδητες συμπεριφορές μας μπορούν να αντικατοπτρίζουν τις προσωπικότητές μας.

Την επόμενη φορά που θα καθίσετε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να παρατηρήσετε τη στάση σας και να σκεφτείτε τι μπορεί να λέει για εσάς!

Ευθεία στάση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να κάθεστε όρθια με την πλάτη σας ακουμπισμένη στην καρέκλα και τα πόδια ακουμπισμένα στο έδαφος συχνά υποδηλώνει αυτοπεποίθηση και αυτοπεποίθηση. Οι άνθρωποι που κάθονται έτσι συνήθως θεωρούνται προσεκτικοί, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι. Προβάλλουν μια αύρα αξιοπιστίας και συχνά γίνονται αντιληπτοί ως φυσικοί ηγέτες.

Σταυρωμένα πόδια - Αστραγάλος πάνω από το γόνατο: Αυτή η θέση συχνά υποδηλώνει ανοιχτό πνεύμα και χαλαρή στάση. Τα άτομα που κάθονται έτσι είναι γενικά ανοιχτόμυαλα, με αυτοπεποίθηση και διεκδικητικά. Νιώθουν άνετα στα κοινωνικά περιβάλλοντα και απολαμβάνουν να συμμετέχουν σε συζητήσεις.

Σταυρωμένα πόδια - Γόνατο πάνω σε γόνατο: Το να κάθεστε με το ένα γόνατο πάνω από το άλλο μπορεί να υποδηλώνει φινέτσα και ισορροπία. Είναι μια κοινή στάση μεταξύ εκείνων που είναι συγκρατημένοι και εκλεπτυσμένοι. Τέτοια άτομα μπορεί να προτιμούν να παρατηρούν παρά να πρωτοστατούν σε συνομιλίες.

Γέρνετε πίσω

Το να γέρνετε πίσω στην καρέκλα σας μπορεί να υποδηλώνει μια χαλαρή και χαλαρή προσωπικότητα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται συχνά σε αυτή τη θέση είναι συνήθως χαλαροί, προσαρμόσιμοι και λιγότερο επιρρεπείς στο άγχος. Τείνουν να συμβαδίζουν με τη ροή και νιώθουν άνετα με το δικό τους δέρμα.

Γέρνετε μπροστά

Η κλίση προς τα εμπρός υποδηλώνει ότι ένα άτομο ενδιαφέρεται και ασχολείται με τη συζήτηση ή τη δραστηριότητα. Αυτή η θέση είναι κοινή μεταξύ εκείνων που είναι ενθουσιώδεις, πρόθυμοι και περίεργοι. Αντανακλά μια προορατική στάση και έντονο ενδιαφέρον για μάθηση και αλληλεπίδραση.

Σταυρωμένα χέρια

Το να κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια μπορεί να είναι σημάδι αμυντικότητας ή αυτοπροστασίας. Μπορεί να υποδηλώνει ότι το άτομο αισθάνεται άβολα, συγκρατημένο ή δύσπιστο. Ωστόσο, μπορεί επίσης απλώς να σημαίνει ότι νιώθουν κρύο ή αναζητούν άνεση. Το πλαίσιο είναι ζωτικής σημασίας για την ακριβή ερμηνεία αυτής της στάσης.

Ανοιχτά χέρια

Το να ακουμπάτε τα χέρια σας ανοιχτά στα πλάγια ή στα υποβραχιόνια σας υποδηλώνει συχνά μια φιλόξενη και ανοιχτόμυαλη προσωπικότητα. Οι άνθρωποι που κάθονται έτσι είναι συνήθως προσιτοί, φιλικοί και άνετοι στο περιβάλλον τους. Συχνά θεωρούνται ζεστοί και φιλόξενοι.

Χέρια σταυρωμένα μπροστά στο στήθος

Το να κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα μπροστά στο στήθος μπορεί να υποδηλώνει σεμνότητα και ήρεμη συμπεριφορά. Οι άνθρωποι που κάθονται έτσι συχνά θεωρούνται ευγενικοί, ταπεινοί και ενδοσκοπικοί. Μπορεί να προτιμούν να ακούν παρά να μιλάνε και είναι συνήθως προσεκτικοί στις απαντήσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
16 / position1: 470 / position2: 645
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb