ENTERTAINMENT

3 διάσημα ζευγάρια που είναι πάνω από 20 χρόνια παντρεμένοι

Yπάρχουν ζευγάρια που καταφέρνουν να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου
Από το NEWSROOM
3 διάσημα ζευγάρια που είναι πάνω από 20 χρόνια παντρεμένοι
@tomhanks

Αυτά τα ζευγάρια αποδεικνύουν ότι, παρά τις προκλήσεις και τις πιέσεις του κόσμου της διασημότητας, η αγάπη, η δέσμευση και η αλληλοστήριξη μπορούν να διατηρήσουν έναν γάμο ζωντανό και ευτυχισμένο για πολλά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διατήρηση ενός επιτυχημένου γάμου στον κόσμο της διασημότητας μπορεί να φαντάζει δύσκολη, αλλά υπάρχουν ζευγάρια που καταφέρνουν να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου!

Tom Hanks & Rita Wilson

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Γνωρίστηκαν το 1981 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς "Bosom Buddies" και παντρεύτηκαν το 1988. Με περισσότερα από 30 χρόνια γάμου, το ζευγάρι έχει αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις μαζί, συμπεριλαμβανομένης της μάχης της Rita με τον καρκίνο του μαστού. Η αλληλοστήριξη και η βαθιά τους αγάπη τους έχουν βοηθήσει να διατηρήσουν μια ισχυρή και αγαπημένη σχέση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks And Rita Wilson (@tomhanks_ritawilsonfan)

Kevin Bacon & Kyra Sedgwick

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Kevin Bacon και η Kyra Sedgwick παντρεύτηκαν το 1988 και έχουν μαζί δύο παιδιά. Η ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε το 1987 όταν συναντήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Lemon Sky". Από τότε, το ζευγάρι έχει διατηρήσει μια σταθερή και ισχυρή σχέση, αποφεύγοντας τα σκάνδαλα και κρατώντας την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η κοινή τους αγάπη για την τέχνη και η δέσμευση τους ο ένας προς τον άλλο έχουν συμβάλει στην επιτυχία του γάμου τους.

Samuel L. Jackson & Latania Richardson

Ο Jackson και η γυναίκα του γνωρίστηκαν το 1970 ενώ ήταν φοιτητές στο Morehouse College και παντρεύτηκαν το 1980. Με περισσότερα από 40 χρόνια γάμου, το ζευγάρι έχει αποδείξει ότι η αληθινή αγάπη μπορεί να διαρκέσει στον χρόνο. Η κοινή τους πορεία περιλαμβάνει την αντιμετώπιση δύσκολων περιόδων, όπως η πάλη του Jackson με τον εθισμό. Ωστόσο, με την υποστήριξη και την αφοσίωσή τους, κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να διατηρήσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Good Morning America (@goodmorningamerica)

Bekyk hierdie plasing op Instagram

'n Plasing gedeel deur AfrocentricFilmsCollaborative (@afrocentricfilmscollaborative)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 172 / position2: 2710
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb