ENTERTAINMENT

Ήταν το τέλειο ζευγάρι, μέχρι που αποδείχθηκε ότι αυτός την απατούσε

Αυτή υποστήριξε ότι της έκανε mansplaining

Ήταν το τέλειο ζευγάρι, μέχρι που αποδείχθηκε ότι αυτός την απατούσε
nextweb studio

Η σχέση μεταξύ του Ashton Kutcher και της Demi Moore ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες του Χόλιγουντ τη δεκαετία του 2000.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Revista Avantaje (@revista_avantaje)

Από την αρχή της σχέσης τους, μέχρι τον γάμο και τον τελικό χωρισμό τους, το ζευγάρι βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής των μέσων ενημέρωσης και των θαυμαστών τους.

Ο Ashton Kutcher και η Demi Moore συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Μάιο του 2003, σε ένα δείπνο με κοινούς φίλους. Παρά τη διαφορά ηλικίας των 15 ετών - με τον Kutcher να είναι 25 ετών και τη Moore 40 - η έλξη μεταξύ τους ήταν άμεση και ισχυρή. Η σχέση τους έγινε γρήγορα γνωστή στα μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας έντονο ενδιαφέρον και σχόλια λόγω της διαφοράς ηλικίας και του γεγονότος ότι η Moore ήταν ήδη μια καθιερωμένη ηθοποιός, ενώ ο Kutcher βρισκόταν ακόμα στην αρχή της καριέρας του.

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2005, σε μια ιδιωτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους στο Beverly Hills. Η τελετή είχε καλεσμένους από τον κύκλο των φίλων και της οικογένειας τους, καθώς και μερικούς γνωστούς σταρ του Χόλιγουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, τα προβλήματα στη σχέση τους δεν άργησαν να εμφανιστούν. Οι φήμες για απιστία από την πλευρά του Kutcher και οι διαφορές στις προσωπικές τους επιδιώξεις άρχισαν να δημιουργούν ρήγματα στη σχέση τους.

View this post on Instagram

A post shared by Revista Avantaje (@revista_avantaje)

Το 2011, οι φήμες για απιστία του Kutcher κορυφώθηκαν όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες. Τον Νοέμβριο του 2011, η Demi Moore ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να χωρίσει από τον Ashton Kutcher. Σε μια δήλωσή της, ανέφερε ότι η απόφαση αυτή ήταν δύσκολη, αλλά απαραίτητη για την προσωπική της ευημερία και την αξιοπρέπειά της.

Ο χωρισμός τους οριστικοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2013, μετά από μακροχρόνιες διαδικασίες διαζυγίου. Το διαζύγιο συνοδεύτηκε από έντονη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης και πολλές φήμες για την αιτία του χωρισμού.

Η Moore κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της "Inside Out" το 2019, στην οποία μίλησε ανοιχτά για τη σχέση και το διαζύγιό της με τον Kutcher, περιγράφοντας τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Υποστήριξε ότι ο Kutcher την απάτησε δύο φορές και προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τη δική τους σeξουαλική ζωή για να δικαιολογήσει την απιστία.  Η σταρ του Ghost έγραψε ότι συμφώνησε να καλέσουν ένα τρίτο άτομο στην κρεβατοκάμαρά τους μερικές φορές για να του αποδείξει ότι ήταν «διασκεδαστική», κάτι που αργότερα συνειδητοποίησε ότι ήταν «λάθος». Η Moore είπε ότι ο Kutcher χρησιμοποίησε αυτές τις εμπειρίες για να «θολώσει τη γραμμή» της κατά τα άλλα μονογαμικής σχέσης τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 2099 / position2: 2879
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb