ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε τα πιο όμορφα δώρα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές από τη Foreo!

Πάρε μέρος στο νέο giveaway του Pink.gr σε συνεργασία με τον σουηδικό κολοσσό ομορφιάς, τη Foreo!

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 17, 2024
Κέρδισε τα πιο όμορφα δώρα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές από τη Foreo!

Ετοιμάζεσαι για διακοπές και θέλεις να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου; Τώρα μπορείς να βιώσεις την εμπειρία spa από την άνεση του σπιτιού σου, με τις συσκευές και τα προϊόντα περιποίησης της Foreo. Λάβε μέρος στο νέο giveaway του Pink.gr στο Instagram και κάνε δικό σου ένα από τα τρία προϊόντα ομορφιάς της Foreo!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Pink.gr σε συνεργασία με τη Foreo δίνει σε 3 τυχερές από ένα υπέροχο δώρο!

  • Η πρώτη νικήτρια θα κερδίσει τη Foreo Bear™ Mini, τη συσκευή τόνωσης προσώπου με μικρορεύματα που χαρίζει ανόρθωση, σύσφιξη και τόνωση
  • Η δεύτερη θα κερδίσει το SUPERCHARGED™ Firming Body Serum, για θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα!
  • Η τρίτη νικήτρια θα κερδίσει το LUNA™ Ultra Nourishing Cleansing Balm για να βάλεις στο νεσεσέρ των διακοπών σου για άψογο ντεμακιγιάζ
View this post on Instagram

A post shared by Pink.gr (@pinkgr.official)

Η σουηδική μάρκα ομορφιάς - τεχνολογίας θέτει ένα νέο πρότυπο στην ομορφιά και την ευεξία: από τη βραβευμένη σειρά βουρτσών καθαρισμού προσώπου LUNA™ to, μέχρι τον νέο τρόπο κατασκευής μάσκας με UFO ™, έως θεραπείες μικροκυμάτων με BEAR™ αλλά και διάχυση των παλμών T-Sonic™ signature, χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό σιλικόνης, όλες οι συσκευές FOREO προσφέρουν απαράμιλλη υγιεινή και ένα εξαιρετικό τελετουργικό περιποίησης που θα χαρίσει χαμόγελο στα χείλη και λάμψη στο δέρμα σου!

BEAR™ mini - Συσκευή τόνωσης προσώπου με μικρορεύματα

@foreo

Fun fact: Foreo Bear 2 isn't just any facial device, it's the only one with 4 types of microcurrent!

♬ original sound - FOREO

Η συσκευή τόνωσης προσώπου BEAR™, διαθέτει 5 εντάσεις μικρορευμάτων και παλμούς T-Sonic που βοηθούν στην ανόρθωση, τη σύσφιξη και την τόνωση της επιδερμίδας. Βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων του προσώπου και τονώνει τις δύσκολες περιοχές όπως το περίγραμμα του προσώπου, τα μάγουλα, το λαιμό και το μέτωπο με ακρίβεια.

Το μοναδικής τεχνολογίας εξαιρετικό χαρακτηριστικό του όμως είναι η τεχνολογία anti-shock, που μετρά την αντοχή του δέρματος σου στην ηλεκτρική ενέργεια και προσαρμόζει ανάλογα την ένταση των μικρορευμάτων για να εξασφαλίσει τα βέλτιστα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συσκευή BEAR™ με τον εργονομικό και ελαφρύ σχεδιασμό της είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και δίνει ορατά και μακροχρόνια αποτελέσματα με συχνή χρήση. Με μία φόρτιση, η μπαταρία διαρκεί για έως 90 χρήσεις. Χρησιμοποίησε το BEAR™ με το αγαπημένο σου serum για μεγαλύτερη άνεση και βελτιωμένα αποτελέσματα.

SUPERCHARGED™ Firming Body Serum – Σέρουμ σώματος για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Αυτός ο πολυτελής μεταξένιος και ελαφρύς ορός σώματος βοηθά στη θρέψη του δέρματος και στη μείωση της όψης της κυτταρίτιδας με την αντιοξειδωτική δύναμη του ροδάκινου, την τονωτική καφεΐνη, το ενυδατικό Squalane, αλλαντοΐνη, πανθενόλη αλλά και ένα επανορθωτικό σύμπλεγμα HA.

Αναπτύχθηκε ειδικά για χρήση με το BEAR™ 2 σώματος, αυτός ο ορός είναι αγώγιμος και απαραίτητος για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις θεραπείες τόνωσης του σώματος με μικρορεύματα.

  • Στοχεύει στην κυτταρίτιδα βοηθώντας στη διάσπαση των λιποκυττάρων που οδηγούν στην όψη φλοιού πορτοκαλιού.
  • Βοηθά το σώμα να φαίνεται πιο σφριγηλό αυξάνοντας τα επίπεδα κολλαγόνου - για πιο σφιχτή και τονωμένη εμφάνιση
  • Ενισχύει και επανορθώνει τον φυσικό φραγμό του δέρματος και το ενυδατώνει σε βάθος.

Με σύνθεση με ισχυρά συστατικά που ενδυναμώνουν το δέρμα - σε αντίθεση με άλλους αγώγιμους ορούς και 93% συστατικά φυσικής προέλευσης, vegan, cruelty-free, κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος.

LUNA™ Ultra Nourishing Cleansing Balm

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por FOREO (@foreo_official)

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα στη σουηδική ρουτίνα καθαρισμού. Ένα ελαφρύ και χωρίς νερό βάλσαμο που λιώνει και μετουσιώνεται σε μεταξένιο λάδι για να αφαιρέσει απαλά όλα τα είδη μακιγιάζ, SPF αλλά και το σμήγμα. Αυτή η φόρμουλα αγαπά καθαρίζει και θρέφει σε βάθος το δέρμα - αφήνοντάς το απαλό, ελαστικό, αναζωογονημένο και έτοιμο για περιποίηση. Το προϊόν που χρειαζόμαστε όλοι, γιατί ακόμα και αν δε χρησιμοποιούμε μακιγιάζ, το αντηλιακό (που όλοι πρέπει να χρησιμοποιούμε) χρειάζεται πάντα αφαίρεση στο τέλος της ημέρας.

Για να λάβεις μέρος στο giveaway και να είσαι μία από τις 3 τυχερές, κάνε κλικ εδώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 2959 / position2: 4222
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb