ENTERTAINMENT

O τραγουδιστής που παντρεύτηκε διάσημη ηθοποιό, αλλά πήγε σε κλινική αποτοξίνωσης επειδή ήταν νυμφομανής

Πώς κατέληξε αυτή η ιστορία
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
O τραγουδιστής που παντρεύτηκε διάσημη ηθοποιό, αλλά πήγε σε κλινική αποτοξίνωσης επειδή ήταν νυμφομανής
collage

Μετά από λιγότερο από δύο χρόνια γάμου με τη Halle Berry ο Eric Benét πήγε σε μια κλινική απεξάρτησης στην Αριζόνα για εθισμό στο σεξ.

Ο Benét και η Halle Berry συνδέθηκαν μέσω της κοινής τους αγάπης για τη μουσική και την τέχνη, και η σχέση τους ξεκίνησε το 1999. Ο Benét, γνωστός τραγουδιστής της R&B, και η Berry, ήταν ήδη διάσημη ηθοποιός, και βρέθηκαν να μοιράζονται κοινές αξίες και πάθη. Το 2001, η σχέση τους επισημοποιήθηκε με γάμο, και φάνηκαν να είναι ένα από τα πιο γοητευτικά ζευγάρια της εποχής, προσελκύοντας την προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης και του κοινού.

Ωστόσο, η σχέση τους δεν ήταν χωρίς προβλήματα. Παρά την αρχική τους ευτυχία, η σχέση του ζευγαριού άρχισε να διαλύεται λόγω προβλημάτων πιστότητας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eric Benét (@ericbenet)

Ο Eric Benét πάλεψε με ζητήματα σεξουαλικού εθισμού, κάτι που παραδέχθηκε δημοσίως, και αυτό επηρέασε βαθιά την εμπιστοσύνη και τη σταθερότητα της σχέσης τους. Η Halle Berry, παρά τις προσπάθειές της να στηρίξει τον σύζυγό της και να διασώσει τον γάμο τους, δεν μπόρεσε τελικά να παραβλέψει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Το 2003, μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου, η Halle Berry υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, και το ζευγάρι χώρισε επίσημα το 2005. Μετά τη λήξη του γάμου τους, και οι δύο προχώρησαν στη ζωή τους, με την Berry να συνεχίζει την επιτυχημένη καριέρα της στον κινηματογράφο και τον Benét να εστιάζει στη μουσική του και την προσωπική του ανάπτυξη. 

Είπε στο PEOPLE, «Όλοι οι γάμοι είναι δύσκολοι και περίπλοκοι», αυτός αποδείχθηκε πολύ δύσκολος και η Βerry υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στο 2004. «Ήταν σαν να πέφτει ο Τιτανικός», είπε αργότερα ο Benet.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 453 / position2: 3233
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb