ENTERTAINMENT

Ο σταρ της αμερικανικής tv που έπιασε την κοπέλα του στο κρεβάτι με φίλο του

40 χρόνια σχεδόν μετά, η Teri, τα αρνείται όλα!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ο σταρ της αμερικανικής tv που έπιασε την κοπέλα του στο κρεβάτι με φίλο του
collage

Ο John Stamos ήταν σε "κακά χάλια" όταν έπιασε την πρώην κοπέλα του, Teri στο κρεβάτι με τον ηθοποιό Tony Danza τη δεκαετία του 1980. 40 χρόνια σχεδόν μετά, η Teri, τα αρνείται όλα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά θα προτιμούσα να μου σπάσουν τη μύτη ή κάτι τέτοιο γιατί ο πόνος είναι τόσο ανυπόφορος όταν αγαπάς κάποιον και σε προδίδει», είχε γράψει ο σταρ του «Full House» στο βιβλίο του.

Ο Stamos, 60 ετών, περιγράφει την απιστία της Teri ως «σωματικά επώδυνη» και «χειρότερη από οτιδήποτε άλλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κοιτάζοντας πίσω, ο ηθοποιός παραδέχεται ότι το μοντέλο, που τώρα είναι 62 ετών, μάλλον «δεν ήταν το κατάλληλο κορίτσι» για αυτόν. Αλλά η συνειδητοποίηση ότι τον είχε απατήσει με τον Danza, ήταν το καρφί στο φέρετρο. «Θυμάμαι ότι έτρεξα στο δρόμο με δάκρυα να κυλούν στο πρόσωπό μου και δεν ήθελα να με δει κανείς». 

«Μου πήρε πολύ χρόνο για να το ξεπεράσω», είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο People.  

Η Teri όμως, δίνει μια διαφορετική διάσταση στην ιστορία - αρνήθηκε την απάτη και είπε ότι αυτή και ο Stamos είχαν ήδη χωρίσει. Μάλιστα μοιράστηκε την δική της εκδοχή της ιστορίας της σε ένα βίντεο 19 λεπτών στο YouTube. «Αναρωτήθηκα," τι κάνει αυτός εδώ", γιατί είχαμε χωρίσει», είπε. «Απλώς με κοίταξε, κούνησε το κεφάλι του και έφυγε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 211 / position2: 567
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb