ΝΥΧΙΑ

Τι να κάνεις αν η τεχνίτρια σου κατέστρεψε τα νύχια

Έχει συμβεί σε όλες!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι να κάνεις αν η τεχνίτρια σου κατέστρεψε τα νύχια
Φωτογραφία από freestocks.org

Τα περιποιημένα νύχια είναι συχνά δείκτης προσωπικής φροντίδας και στυλ. Όμως, τι συμβαίνει όταν μια επίσκεψη στο ινστιτούτο νυχιών καταλήγει σε καταστροφή; Έχει συμβεί σε όλες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρώτο βήμα είναι να αξιολογήσεις τη ζημιά. Αν τα νύχια σου είναι απλώς σπασμένα ή κατεστραμμένα επιφανειακά, τότε μπορείς να λάβεις άμεσα μέτρα στο σπίτι. Ωστόσο, αν η ζημιά είναι σοβαρή, όπως μολύνσεις ή βαθιές πληγές, θα πρέπει να αναζητήσεις ιατρική βοήθεια. 

Αρχικά μπορείς να ρωτήσεις μια άλλη τεχνίτρια για τις συμβουλές της.

 Για να προστατέψεις τα κατεστραμμένα νύχια κατά την περίοδο αποκατάστασης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις προστατευτικές βάσεις νυχιών ή ακόμη και προσωρινά τεχνητά νύχια. Αυτό θα βοηθήσει να αποτραπούν περαιτέρω ζημιές και να δώσεις χρόνο στα νύχια σου να ανακάμψουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για μεγάλες ζημιές

Αν ο τροχός σου "έφαγε" μέρος του νυχιού, ή αν η ζημιά είναι εκτεταμένη, ίσως χρειαστεί να επισκεφθείς έναν δερματολόγο για εξατομικευμένες συμβουλές και προϊόντα που θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση των νυχιών.

Για μικρότερες ζημιές

Η ενυδάτωση είναι κλειδί για την αποκατάσταση των νυχιών. Χρησιμοποίησε κρέμες με βιταμίνη Ε ή λάδι καρύδας για να βοηθήσεις στην επούλωση. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ειδικά προϊόντα για την ενδυνάμωση των νυχιών που περιέχουν κερατίνη ή βιοτίνη.

Ενημέρωσε και φρόντισε τις επιλογές σου στο μέλλον

Είναι σημαντικό να ενημερώσεις το ινστιτούτο για τη ζημιά που υπέστης. Στείλε φωτογραφίες και εξηγήσεις της κατάστασης, και γιατί όχι, ζήτησε αποζημίωση ή δωρεάν υπηρεσίες αποκατάστασης. 

Τέλος, για να αποφύγεις παρόμοια προβλήματα στο μέλλον, κάνε την έρευνά σου πριν επιλέξεις ένα ινστιτούτο νυχιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
9 / position1: 269 / position2: 676
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb