ENTERTAINMENT

Shannen Doherty και Tori Spelling: Mια φιλία που πέρασε δοκιμασίες

Eχει περάσει από πολλές φάσεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Shannen Doherty και Tori Spelling: Mια φιλία που πέρασε δοκιμασίες
collage

Η σχέση της Shannen Doherty και της Tori Spelling αποτέλεσε αντικείμενο πολλών εικασιών και ενδιαφέροντος όλα αυτά τα χρόνια, κυρίως λόγω του χρόνου που δούλευαν μαζί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Beverly Hills, 90210".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια της αρχικής προβολής του "Beverly Hills, 90210", που προβλήθηκε από το 1990 έως το 2000, οι φήμες για ένταση και συγκρούσεις στο σκηνικό μεταξύ των μελών του καστ, συμπεριλαμβανομένων των Shannen Doherty και Tori Spelling, ήταν πολλές. Η Doherty, γνωστή για την έντονη προσωπικότητά της, βρισκόταν συχνά στο επίκεντρο αυτών των αντιπαραθέσεων. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @thebh90210

Η Shannen Doherty εγκατέλειψε το "90210" μετά την τέταρτη σεζόν το 1994. Υπήρχαν διάφορες φήμες για τους λόγους της αποχώρησής της, συμπεριλαμβανομένων υποτιθέμενων συγκρούσεων με άλλα μέλη του καστ και παραγωγούς.

Η Tori Spelling, ως κόρη του παραγωγού της σειράς Aaron Spelling, αναφέρθηκε συχνά στο πλαίσιο αυτών των συγκρούσεων. Ωστόσο, οι ακριβείς λεπτομέρειες και η έκταση οποιασδήποτε άμεσης σύγκρουσης μεταξύ Doherty και Spelling κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν επιβεβαιώθηκαν δημόσια.

Στα χρόνια που ακολούθησαν την αποχώρηση της, και οι δύο ηθοποιοί φαινόταν να αφήνουν πίσω τους τυχόν προβλήματα του παρελθόντος. Εξέφρασαν δημόσια υποστήριξη η μία στην άλλη σε πολλές περιπτώσεις. Όταν η Doherty διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015, η Spelling ήταν μεταξύ των πολλών πρώην συμπρωταγωνιστών που εξέφρασαν την υποστήριξή τους και τις καλύτερες ευχές για την ανάρρωσή της. Αυτό έδειξε μια ώριμη και συμπονετική πλευρά της σχέσης τους, δείχνοντας ότι τυχόν προηγούμενες διαφορές είχαν επιλυθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2019, τόσο η Doherty όσο και η Spelling επανέλαβαν τους ρόλους τους για τη σειρά "BH90210", η οποία ήταν ένα reboot της αρχικής σειράς. Η από κοινού συμμετοχή τους στη σειρά έδειξε πως άφησαν πίσω οποιοδήποτε πρόβλημα είχαν. Η αλήθεια είναι πως όλοι οι συμπρωταγωνιστές τους αγαπούσαν πολύ την Shannen.

"Ήμουν 15 όταν γνωριστήκαμε με τη Shan. Ήμουν η κόρη του αφεντικού χωρίς φωνή και ήταν η σταρ με τη μεγάλη φωνή. Με πήρε κάτω από τα φτερά της. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση, μου έδειξε ότι είχα φωνή και αξία. Φίλες, συγκάτοικοι, travel buddies και πολλά άλλα. Ήμασταν νέες όμως και αφήσαμε πολλές εξωτερικές και εσωτερικές επιρροές να επηρεάσουν τη φιλία μας. Σε έναν κόσμο όπου συχνά δεν μπορούμε να συμφιλιωθούμε με τις παιδικές φιλίες που σχημάτισαν τόσο μεγάλο μέρος του ενήλικα που γίνεσαι, είχαμε αυτή την ευκαιρία. Είμαι ευγνώμων που τη γνώρισα. Κανείς δεν μπορούσε να με κάνει να γελάσω έτσι. 

Ήταν επαναστάτρια σε μια εποχή που οι περισσότερες γυναίκες δεν ένιωθαν άνετα με το να είναι δυνατές. Δεν προσπάθησε ποτέ, απλά ήταν" έγραψε η Tori Spelling.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fan page of Shannen Doherty❤️ (@lovely_shannen)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 2518 / position2: 3331
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb