Greek summer addict by Avgerinos Cosmetics

Η πιο καλοκαιρινή συλλογή επιστρέφει ανανεωμένη με ακόμα πιο ελκυστική εμφάνιση και την προσθήκη δύο νέων προϊόντων

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 15, 2024
Greek summer addict by Avgerinos Cosmetics

«Ταξίδι» στη μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού! Το βραβευμένο vegan ελληνικό brand φυσικών καλλυντικών AVGERINOS COSMETICS παρουσιάζει την ανανεωμένη συλλογή GREEK SUMMER ADDICT με νέα, ακόμα πιο ελκυστική εμφάνιση και την προσθήκη δύο καινούριων προϊόντων που δε θα λείπουν από κανένα καλοκαιρινό νεσεσέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Plumping Lip Glow, το πολυαναμενόμενο, πρώτο προϊόν περιποίησης χειλιών του brand, χαρίζει σαρκώδη χείλη γεμάτα όγκο και λάμψη. To vegan αδυνατιστικό λάδι έντονου μαυρίσματος Perfect Tan επιταχύνει το ηλιοκαμένο look, σμιλεύει τη σιλουέτα και ντύνει το σώμα με χρυσαφένια glitter λάμψη! Tη συλλογή GREEK SUMMER ADDICT συμπληρώνουν η κρέμα σώματος με glitter Body Glow, το leave-in condtioner για τα μαλλιά με αντηλιακό φίλτρο ενάντια στην ακτινοβολία UV Sun Shield Leave-In Conditioner και το αρωματικό Body Mist – κατάλληλο και για τα μαλλιά – με το signature άρωμα Summer Addict με νότες από βανίλια, κέδρο, καρύδα και περγαμόντο.


PLUMPING LIP GLOW – Νέο προϊόν!

Ενυδατωμένα, σαρκώδη χείλη με λάμψη από glitter και προστασία με SPF6.
Eμπλουτισμένο με πρωτοποριακή τεχνολογία μικροσφαιριδίων υαλουρονικού οξέος, πεπτίδια, έλαιο Jojoba και βιταμίνη Ε, το Plumping Lip Glow από τη συλλογή Greek Summer Addict by AVGERINOS COSMETICS, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη προστατεύοντας από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση. Το τριπεπτίδιο -1 διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνει την πυκνότητα των χειλιών, χαρίζοντάς τους μεγαλύτερο όγκο και πιο καλοσχηματισμένο περίγραμμα. Mε έμπνευση από την τάση που λατρεύουν οι beauty insiders για διαρκή ενυδάτωση, προστασία και λάμψη των χειλιών, είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες που επιθυμείτε μία διακριτική λάμψη στο πρόσωπο, αφού οι μπρονζέ μικροπέρλες αντανακλούν το φως και χαρίζουν ένα μοναδικό bronzed glow στα χείλη. Με αντηλιακά φίλτρα SPF6 θα γίνει η πιο sexy προσθήκη στο καλοκαιρινό beauty bag αλλά και στο νεσεσέρ για την παραλία!
ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Λάμψη | Plumping effect | Λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων | Διόρθωση περιγράμματος |
Βελτίωση του όγκου | Βαθιά ενυδάτωση | Θρέψη | Αντηλιακή προστασία (SPF6)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ


Τι κάνει το Plumping Lip Glow να ξεχωρίζει;
Τεχνολογία μικροσφαιριδίων υαλουρονικού οξέος: Το υαλουρονικό οξύ είναι ο ιδανικός σύμμαχος της επιδερμίδας στη βελτίωση του όγκου καθώς έχει την ικανότητα να συγκρατεί έως 1000 φορές το βάρος του σε νερό. Συμβάλει άμεσα στο «γέμισμα» και τη λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων στην περιοχή των χειλιών ενώ καταπολεμά την αίσθηση ξηρότητας και τραβήγματος.

Τριπεπτίδιο -1: Ένα βιομιμητικό πεπτίδιο που διεγείρει τους ινοβλάστες ώστε να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και γλυκοζαμινογλυκάνες (GAG). Εξειδικευμένες μελέτες έχουν αποδείξει πως επαναφέρει την πυκνότητα της επιδερμίδας βελτιώνοντας ορατά τον όγκο των χειλιών. Διορθώνει το περίγραμμα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αφήνει τα χείλη αισθητά πιο λεία και σφριγηλά.

Βιταμίνη Ε: Προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, θωρακίζει τα χείλη από τις ελεύθερες ρίζες.

Έλαιο jojoba: Διαθέτει αναζωογονητικές και μαλακτικές ιδιότητες που συμβάλλουν στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης. Αφήνει το δέρμα λείο και μεταξένιο.

Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση χωρίς parabens και γλουτένη.

5ml / €6,60

PERFECT TAN Slimming s Glitter Oil – Νέο προϊόν! Λάδι έντονου μαυρίσματος με slimming effect και χρυσαφένια λάμψη glitter

Το νέο ‘must’ για εντυπωσιακό bikini body! Η πολυλειτουργική φόρμουλα του Perfect Tan επιταχύνει το μαύρισμα και χαρίζει βαθύ χρώμα μεγάλης διάρκειας, σμιλεύει τη σιλουέτα αποκαλύπτοντας ένα πιο τονωμένο σώμα και ενυδατώνει βαθιά το δέρμα ντύνοντάς το με μία ακαταμάχητη χρυσαφένια λάμψη με glitter. Με αντηλιακά φίλτρα SPF6, προσφέρει χαμηλή προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UV.
ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΕΚΛΕΚΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!
Έλαιο καρυδιού: πλούσιο σε ωμέγα 3 και ωμέγα 6 λιπαρά, εισχωρεί βαθιά μέσα στην επιδερμίδα, για να αποτοξινώσει, να συγκρατήσει την υγρασία και να καταπολεμήσει την πρόωρη γήρανση.

Έλαιο καρότου: διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες (A,B,C,D,E), λιπαρά οξέα και β-καροτένιο και αποτελεί τον βασικό σύμμαχο για ηλιοκαμμένη επιδερμίδα. Ενισχύει φυσικά το μαύρισμα και διατηρεί την ομοιομορφία, θρέφει και
αποκαθιστά την ελαστικότητα και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Εκχύλισμα τζίντζερ: ένας φυσικός αδυνατιστικός παράγοντας που διεγείρει την κυκλοφορία, ενισχύει την καύση του αποθηκευμένου λίπους και διατηρεί τη συνοχή του επιδερμικού φραγμού με αποτέλεσμα τη σύσφιξη και τη σμίλευση της επιδερμίδας.

Φυσικά έλαια από αβοκάντο και αμύγδαλο: πλούσια σε φυτοστερόλες που αποτρέπουν την ξηρότητα κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας και διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική.

Έλαιο macadamia: πλούσιο σε βιταμίνες και πρωτεΐνες, έχει αναζωογονητικές και μαλακτικές ιδιότητες, προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση, αφήνει το δέρμα απαλό σαν μετάξι.

Δερματολογικά ελεγμένη Vegan, cruelty free σύνθεση χωρίς parabens και γλουτένη.

150ml / €16,60

Με νέες συσκευασίες αλλά τις ίδιες αγαπημένες vegan συνθέσεις για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, η συλλογή GREEK SUMMER ADDICT by AVGERINOS COSMETICS χαρίζει και φέτος λάμψη, ενυδάτωση, καλλυντική φροντίδα και προστασία. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν VEGAN σύνθεση, είναι δερματολογικά ελεγμένα και parabens/gluten free.
Ανακαλύψτε τη συλλογή GREEK SUMMER ADDICT
www.avgerinoscosmetics.gr 

Σχετικά με την AVGERINOS COSMETICS

Η Avgerinos Cosmetics είναι µια οικογενειακή επιχείρηση φαρµακοποιών µε έδρα την Αθήνα, που ξεκίνησε τη δράση της πριν από πολλά χρόνια, το 1664, από το εργαστήριο του φαρµακείου της. Σήµερα, µε τη µακρά παράδοση που έχει στο πεδίο της φυσικής αισθητικής, η οικογένεια αναπτύσσει µια ξεχωριστή δραστηριότητα αποκλειστικά για σύγχρονα, υψηλής ποιότητας Vegan και φυσικά προϊόντα που ωφελούν συνολικά το πρόσωπο, το δέρµα και το σώµα.
Η ιστορία: Εμπνευσμένοι και γοητευμένοι από την καινοτομία και την εμπειρία στον φαρμακευτικό τομέα, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν μπορούσαμε να βρούμε φυσική και vegan περιποίηση δέρματος που θα έδινε τα αποτελέσματα που είχαμε συνηθίσει από προϊόντα πολυτελείας. Εντοπίσαμε ένα κενό στην αγορά και κάπως έτσι προέκυψε η Avgerinos Cosmetics. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα, τα σκευάσματα είναι ανεξάρτητα ελεγμένα και πιστοποιημένα για να τεκμηριώνεται η αποτελεσματικότητά τους. Η Avgerinos Cosmetics έχει αναπτυχθεί από την Αθήνα και την Ελλάδα, σε πολλές χώρες και με 30 άτομα προσωπικό. Σήμερα, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ομορφιάς στην Ελλάδα, με ετήσια αύξηση πωλήσεων 30% και διαθέτει 4 επώνυμα καταστήματα αποκλειστικής πώλησης στην Αθήνα, στις καλύτερες εμπορικές ζώνες.
Διαθέτουμε μια καινοτόμο σειρά προϊόντων, τα οποία ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του σύγχρονου καταναλωτή καθώς χαρακτηρίζονται από: Υψηλή ποιότητα, υψηλή φυσική περιεκτικότητα, μια επιθυμητή «εμφάνιση και αίσθηση» με πολυτελή και ελκυστική συσκευασία, παρέχοντας μια πολύ ιδιαίτερη και ικανοποιητική εμπειρία σπα στο σπίτι (χαλάρωση, ευεξία). Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για μεγάλο εύρος ηλικιών και διαθέτουν μεσαίες τιμές.


www.avgerinoscosmetics.gr 
Καταστήματα AVGERINOS COSMETICS:
Σύνταγμα, Καραγιώργη Σερβίας 6Β II 210 3246601
Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 14 II 210 6820844
Μελίσσια, Παναγή Τσαλδάρη 21 (Showroom, Χονδρική & Λιανική Πώληση) II 210 276623

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
19 / position1: 639 / position2: 2003
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb