ENTERTAINMENT

Ένα παραλίγο πανέμορφο ζευγάρι και ένα άδοξο τέλος που δεν μάθαμε ποτέ

Σύντομη σχέση αλλά έκανε τα πρωτοσέλιδά της!
Από το NEWSROOM
Ένα παραλίγο πανέμορφο ζευγάρι και ένα άδοξο τέλος που δεν μάθαμε ποτέ
collage

Η Heather Locklear και ο Tom Cruise είχαν μια σύντομη σχέση στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Heather Locklear είναι γνωστή για τους ρόλους της σε τηλεοπτικές σειρές όπως το "Dynasty" και το "Melrose Place", ενώ ο Tom Cruise έγινε ένας από τους πιο διάσημους και επιτυχημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ με ρόλους σε ταινίες όπως το "Top Gun", το "Rain Man", και το "Mission: Impossible" κάτι που δυνάμωσε περισσότερο τη δική του φήμη και διασημότητα και πολλοί λένε πως αυτό επηρέασε και όλες τους τις σχέσεις.

Ειδικότερα στην συγκεκριμένη περίπτωση, η σχέση τους ξεκίνησε το 1982, όταν και οι δύο ήταν ακόμα νέοι στον χώρο του θεάματος και έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην καριέρα τους.

Ο Cruise και η Locklear συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του '80. Ο Cruise είχε ξεκινήσει ως ο πρωταγωνιστής του Taps του 1981. Η φήμη του είχε ανέβει ούτως ή άλλως, χάρη στους επόμενους ρόλους στο The Outsiders και το Risky Business του 1983 - μια ταινία που είχε τεράστια επιτυχία και εδραίωσε την πρωταγωνιστική θέση του ηθοποιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Locklear, εν τω μεταξύ, είχε μεγάλη επιτυχία με έναν ρόλο στη σαπουνόπερα Dynasty, στην οποία έπαιξε τη Sammy Jo, την ανιψιά της πρωταγωνίστριας της σειράς Krystle Carrington. Έπαιζε επίσης στη σειρά T.J. Hooker, με πρωταγωνιστή τον William Shatner.

Αν και κανένας σταρ δεν αποκάλυψε πότε ακριβώς πρωτογνωρίστηκαν, φωτογραφήθηκαν σε μια εκδήλωση μαζί το 1982. 

Η σχέση τους δεν διήρκησε πολύ και γρήγορα διαλύθηκε. Παρά τη σύντομη διάρκειά της, η σχέση τους έγινε αντικείμενο ενδιαφέροντος για τα μέσα ενημέρωσης, δεδομένης της φήμης που απέκτησαν και οι δύο ηθοποιοί στη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 463 / position2: 1076
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb