ENTERTAINMENT

Ήταν παντρεμένοι 7 χρόνια όταν μαθεύτηκε η απιστία του ‑ Αυτή τον συγχώρησε και είναι ακόμα μαζί

Της ζήτησε συγγνώμη δημόσια

Ήταν παντρεμένοι 7 χρόνια όταν μαθεύτηκε η απιστία του ‑ Αυτή τον συγχώρησε και είναι ακόμα μαζί
nextweb studio

Η σχέση του Justin Timberlake και της Jessica Biel είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες και αγαπημένες του Hollywood. Από τη στιγμή που άρχισαν να βγαίνουν μέχρι το γάμο τους και την οικογενειακή τους ζωή, η πορεία τους ήταν γεμάτη πάθος, προκλήσεις και επιτυχίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by 𝑪𝒉𝒊 (@chimagazineit)

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2007, όταν ο Timberlake, πρώην μέλος του δημοφιλούς boy band *NSYNC και επιτυχημένος σόλο καλλιτέχνης, γνώρισε την Biel, μια ταλαντούχα ηθοποιό γνωστή για το ρόλο της στη σειρά "7th Heaven". Η γνωριμία τους έγινε σε ένα πάρτι, και όπως έχει παραδεχτεί ο Timberlake σε συνεντεύξεις του, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Οι Δυσκολίες και ο Αρραβώνας

Η σχέση τους δεν ήταν πάντα εύκολη. Το 2011, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Ωστόσο, οι δυο τους δεν άργησαν να επανασυνδεθούν, και λίγο αργότερα, το Δεκέμβριο του 2011, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Ο Timberlake έκανε την πρόταση γάμου στην Biel κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών τους στο Wyoming.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2012, σε μια πολυτελή τελετή στην Ιταλία, με καλεσμένους φίλους και συγγενείς. Ο γάμος τους χαρακτηρίστηκε από την πολυτέλεια και την κομψότητα, με την Biel να φοράει ένα εντυπωσιακό ροζ νυφικό του Giambattista Valli.

Η Οικογενειακή Ζωή

Ο Timberlake και η Biel έχουν δύο γιους, τον Silas Randall, που γεννήθηκε το 2015, και τον Phineas, που γεννήθηκε το 2020. Το ζευγάρι προσπαθεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα παιδιά τους, προφυλάσσοντάς τα από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Timberlake ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Biel, και η κρίση φάνηκε να ξεπεράστηκε.

Προκλήσεις και Φήμες

Όπως κάθε ζευγάρι, έτσι και οι Timberlake-Biel αντιμετώπισαν προκλήσεις. Το 2019, κυκλοφόρησαν φήμες για κρίση στη σχέση τους, όταν ο Timberlake φωτογραφήθηκε σε μια τρυφερή στιγμή με τη συμπρωταγωνίστριά του, Alisha Wainwright. Ο Timberlake ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Biel, και η κρίση φάνηκε να ξεπεράστηκε.

Παρά τις προκλήσεις, η αγάπη και η υποστήριξη που δείχνουν ο ένας στον άλλον είναι εμφανής. Η Biel έχει επαινέσει πολλές φορές τον Timberlake για το ταλέντο του και την αφοσίωσή του στην οικογένεια, ενώ ο Timberlake έχει δηλώσει ότι η Biel είναι η έμπνευσή του και η στήριξή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 2652 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb