SKIN CARE

5 απίθανες celebrity συμβουλές oμορφιάς για το καλοκαίρι

5 Summer Beauty Tips που πρέπει να τις διαβάσεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5 απίθανες celebrity συμβουλές oμορφιάς για το καλοκαίρι
collage

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του ήλιου, της θάλασσας και του στυλ. Καθώς οι θερμοκρασίες αυξάνονται, η διατήρηση μιας φρέσκιας και λαμπερής εμφάνισης γίνεται κορυφαία προτεραιότητα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι celebs, με την πρόσβασή τους στους καλύτερους ειδικούς ομορφιάς, συχνά πρωτοστατούν στον καθορισμό των τάσεων και στην ανταλλαγή αποτελεσματικών συμβουλών ομορφιάς... και ξέρουν τι δουλεύει και τι όχι!

1. Η ενυδάτωση είναι κλειδί – Jennifer Aniston
Η Jennifer Aniston, γνωστή για το λαμπερό της δέρμα και τη διαχρονική ομορφιά της, τονίζει τη σημασία της παραμονής ενυδατωμένη. Συνιστά να πίνετε άφθονο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας για να διατηρείτε το δέρμα σας σφριγηλό και λαμπερό. Η ενυδάτωση όχι μόνο βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματός σας, αλλά και απομακρύνει τις τοξίνες. Η Aniston ορκίζεται επίσης χρησιμοποιώντας μια ενυδατική ομίχλη προσώπου και μια ελαφριά ενυδατική κρέμα για να διατηρεί το δέρμα της ανανεωμένο και λαμπερό κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

2. Το αντηλιακό είναι αδιαπραγμάτευτο – Rihanna
Η Rihanna, μεγιστάνας ομορφιάς και ιδρύτρια του Fenty Beauty, επιμένει στην καθημερινή χρήση αντηλιακού, ανεξάρτητα από τον καιρό. Τονίζει ότι η προστασία του δέρματός σας από τις επιβλαβείς ακτίνες UV είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης και της βλάβης του δέρματος. Η Rihanna προτιμά αντηλιακά ευρέος φάσματος με τουλάχιστον SPF 30 και τα εφαρμόζει ξανά κάθε δύο ώρες όταν περνάει χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Προτείνει επίσης να αναζητήσετε αντηλιακά που λειτουργούν ως primer, παρέχοντας μια λεία βάση για το μακιγιάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

3.  Minimal Makeup – Alicia Keys
Η Alicia Keys έχει υιοθετήσει περίφημα την εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ, υποστηρίζοντας τη φυσική ομορφιά και την υγεία του δέρματος. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, συνιστά να διατηρείτε ελάχιστο το μακιγιάζ για να αφήνετε το δέρμα σας να αναπνέει. Αντί για βαριά foundation, προτιμήστε μια έγχρωμη ενυδατική κρέμα ή μια κρέμα BB με SPF. Αναδείξτε τα χαρακτηριστικά σας με μια πινελιά bronzer και μια φυσική απόχρωση χειλιών. Ο Keys πιστεύει ότι το λιγότερο είναι περισσότερο και το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για να αγκαλιάσετε τη φυσική σας λάμψη.

4. Προστατέψτε τα μαλλιά σας – Zendaya
Η Zendaya, με τα συνεχώς μεταβαλλόμενα χτενίσματα της, γνωρίζει τη σημασία της προστασίας των μαλλιών από τη φθορά του καλοκαιριού. Προτείνει να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακτικό ή μια μάσκα μαλλιών για να διατηρήσετε τα μαλλιά ενυδατωμένα και να αποτρέψετε το φριζάρισμα. Επιπλέον, η χρήση καπέλου ή κασκόλ μπορεί να προστατεύσει τα μαλλιά σας από τις ακτίνες UV και να ελαχιστοποιήσει την έκθεση στο χλώριο και το αλμυρό νερό. Η Zendaya συνιστά επίσης τη χρήση ενός θερμοπροστατευτικού σπρέι πριν το styling για να αποφευχθεί η ζημιά από ζεστά εργαλεία.

5. Κάντε τακτικά απολέπιση – Gwyneth Paltrow
Η Gwyneth Paltrow, ιδρύτρια του Goop και υπέρμαχος της ολιστικής ομορφιάς, τονίζει τη σημασία της απολέπισης. Η τακτική απολέπιση βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, επιτρέποντας στο δέρμα σας να αναπνέει και να απορροφά καλύτερα τα προϊόντα. Η Paltrow προτιμά να χρησιμοποιεί απαλά απολεπιστικά όπως γλυκολικό οξύ ή scrub με βάση τα ένζυμα για να διατηρεί μια λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Συμβουλεύει να κάνετε απολέπιση δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για να διατηρείτε το δέρμα σας φρέσκο ​​και λαμπερό όλο το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 208 / position2: 1470
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb