ΜΑΛΛΙΑ

Ο απόλυτος οδηγός νεσεσέρ: Σου ετοιμάσαμε τη λίστα με όσα πρέπει να πάρεις

Τι πρέπει να εχει το νεσεσέρ του καλοκαιριού για τις διακοπές
Από το NEWSROOM
Ο απόλυτος οδηγός νεσεσέρ: Σου ετοιμάσαμε τη λίστα με όσα πρέπει να πάρεις
Φωτογραφία από cottonbro studio

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των διακοπών, της ξεγνοιασιάς και των ταξιδιών. Είτε προγραμματίζετε διακοπές στην παραλία, είτε μια απόδραση στο βουνό, ένα καλά εξοπλισμένο νεσεσέρ είναι απαραίτητο για να διατηρήσετε την άνεσή σας και την φροντίδα της επιδερμίδας σας. Ας δούμε τι πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ σας για να είστε πάντα προετοιμασμένες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Αντηλιακό

Η προστασία από τον ήλιο είναι πρωταρχικής σημασίας. Επιλέξτε ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας (SPF 30 ή 50) και φροντίστε να είναι κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σας. Μην ξεχάσετε το αντηλιακό για τα χείλη και ένα ξεχωριστό αντηλιακό για το πρόσωπο, αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα.

2. Ενυδατική Κρέμα
Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι εξίσου σημαντική, ειδικά μετά την έκθεση στον ήλιο. Επιλέξτε μια ενυδατική κρέμα με συστατικά που βοηθούν στην αναδόμηση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, όπως η αλόη βέρα ή το υαλουρονικό οξύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

3. Καθαριστικό Προσώπου
Η καλοκαιρινή ζέστη και ο ιδρώτας μπορεί να επιβαρύνουν την επιδερμίδα σας. Ένα απαλό καθαριστικό προσώπου θα αφαιρέσει τους ρύπους και θα διατηρήσει την επιδερμίδα σας καθαρή και φρέσκια.

4. Εντομοαπωθητικό
Τα κουνούπια και άλλα έντομα μπορεί να είναι ενοχλητικά στις καλοκαιρινές διακοπές. Ένα εντομοαπωθητικό σπρέι ή κρέμα θα σας προστατέψει από τσιμπήματα και ερεθισμούς.

5. Κρέμα για Μετά το Ξύρισμα/Αποτρίχωση
Αν σκοπεύετε να αποτριχώσετε ή να ξυρίσετε το σώμα σας πριν ή κατά τη διάρκεια των διακοπών, μια καταπραϋντική κρέμα θα βοηθήσει στην αποφυγή ερεθισμών και θα διατηρήσει την επιδερμίδα σας μαλακή.

6. Αποσμητικό
Η ζέστη και ο ιδρώτας κάνουν το αποσμητικό απαραίτητο για να παραμένετε φρέσκοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιλέξτε ένα αποσμητικό με μεγάλη διάρκεια και ευχάριστο άρωμα.

7. Πολυχρηστική Κρέμα
Μια πολυχρηστική κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενυδατώσει και να καταπραΰνει την επιδερμίδα σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως τα χέρια, οι αγκώνες, και τα γόνατα. Είναι χρήσιμη για την περιποίηση μικρών κοψιμάτων ή γρατσουνιών.

8. Βερνίκι Νυχιών και Ασετόν
Αν σας αρέσει να έχετε περιποιημένα νύχια, φροντίστε να έχετε μαζί σας το αγαπημένο σας βερνίκι νυχιών και λίγο ασετόν για τυχόν επιδιορθώσεις.

9. Προϊόντα Μαλλιών
Τα μαλλιά σας χρειάζονται εξίσου φροντίδα το καλοκαίρι. Ένα σαμπουάν και ένα conditioner που θα τα ενυδατώσουν και θα τα προστατεύσουν από την αλμύρα της θάλασσας και τον ήλιο είναι απαραίτητα. Επίσης, ένα λάδι ή σπρέι μαλλιών με αντηλιακή προστασία θα κρατήσει τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά.

10. Φάρμακα και Πρώτες Βοήθειες
Μην ξεχάσετε τα απαραίτητα φάρμακα που μπορεί να χρειαστείτε, όπως παυσίπονα, αντιισταμινικά και οποιαδήποτε άλλη φαρμακευτική αγωγή. Ένα μικρό κιτ πρώτων βοηθειών με επιδέσμους, απολυμαντικά και αλοιφές για τσιμπήματα είναι επίσης χρήσιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 76 / position2: 655
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb