ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ποιος χαρακτήρας από τη σειρά Friends είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ποιανού τα χαρακτηριστικά διαθέτεις

Ποιος χαρακτήρας από τη σειρά Friends είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου
Friends

Η σειρά "Friends" αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές όλων των εποχών, με χαρακτήρες που έχουν μείνει αξέχαστοι. Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος από τους έξι αγαπημένους φίλους θα μπορούσε να αντιστοιχεί στο ζώδιό σας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακάτω θα βρείτε την απάντηση!

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου) - Janice Hosenstein

Αντικειμενικά ο πιο δυνατός χαρακτήρας των Friends, η Janice είναι ενεργητική και ζωηρή, όπως και ο Κριός. Ωστόσο, οι Κριοί είναι συμπονετικοί, κάτι που η Janice αποδεικνύει ξανά και ξανά στον Chandler, ακόμη και όταν κάνει δραστικά βήματα όπως να προσποιείται ότι μετακομίζει στην Υεμένη μόνο και μόνο για να αποφύγει να χωρίσει μαζί της.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου) - Joey Tribbiani

Οι Ταύροι εκτιμούν την καλή ζωή και είναι γνωστοί για την αγάπη τους για το φαγητό και την άνεση. Ο Joey, με τη μεγάλη του αγάπη για το φαγητό και την απλότητα στη ζωή του, είναι η τέλεια ενσάρκωση ενός Ταύρου. Επίσης, είναι πιστός φίλος, κάτι που χαρακτηρίζει τους Ταύρους.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου) - Chandler Bing

Οι Δίδυμοι είναι έξυπνοι, κοινωνικοί και έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, όπως ακριβώς και ο Chandler. Η γρήγορη σκέψη του και οι έξυπνες ατάκες του τον καθιστούν τον πιο διασκεδαστικό χαρακτήρα της παρέας, ενώ η διπλή του φύση αντικατοπτρίζεται στις προσωπικές του αναζητήσεις.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου) - Carol Willick

Διατηρεί μια εγκάρδια σχέση με τον Ross για τον Ben και είναι ευγενική με όλους στην παρέα, παρόλο που δε χρειάζεται να είναι. Η Carol δίνει επίσης εξαιρετικές συμβουλές και εκπέμπει καθαρή συμπεριφορά Καρκίνου. Αν είσαι Καρκίνος, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ταυτίζεσαι με την Carol αν προσέξεις τον χαρακτήρα της.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου) - Rachel Green

Οι Λέοντες είναι χαρισματικοί, γοητευτικοί και αγαπούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής, όπως η Rachel. Η μεταμόρφωσή της από ένα κακομαθημένο κορίτσι σε μια ανεξάρτητη γυναίκα με καριέρα είναι απόδειξη της δυναμικής φύσης ενός Λέοντα.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου) - Monica Geller

Η Monica ταιριάζει επίσης και με την Παρθένο, καθώς οι Παρθένοι είναι οργανωτικοί, τελειομανείς και πάντα επιδιώκουν την τάξη και την καθαριότητα. Η προσοχή της Monica στη λεπτομέρεια και η συνεχής επιδίωξή της για τελειότητα την καθιστούν την ιδανική Παρθένο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου) - Richard Burke

Ο Richard Burke (Tom Selleck), ο φίλος της Monica από τη δεύτερη σεζόν του Friends, διαθέτει όλα τα προσόντα ενός Ζυγού. Δεδομένου ότι βρίσκεται σε μεταγενέστερο στάδιο της ζωής του, θεωρείται σοφός γέρος. Αλλά αυτό έχει επίσης τις ρίζες του στην προσγειωμένη και πρακτικότητά του.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου) - Ross Geller

Οι Σκορπιοί είναι έντονοι, παθιασμένοι και συχνά μυστηριώδεις. Ο Ross, με τα βαθιά του συναισθήματα και την αφοσίωση στην επιστήμη και την οικογένειά του, ταιριάζει τέλεια με την περιγραφή του Σκορπιού.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου) - Mike Hannigan

Οι Τοξότες είναι περιπετειώδεις, εκκεντρικοί και έχουν έντονη αίσθηση του χιούμορ. Ένας δικηγόρος που άφησε την καριέρα του για να γίνει μουσικός, ήταν τολμηρός και φιλόδοξος, για όλα όσα υπερηφανεύονται οι Σκορπιοί

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου) - Emily Waltham

Αν και κάποιοι μπορεί να τους θεωρούν επιθετικούς ή συγκρουσιακούς, είναι απλώς αποφασισμένοι άνθρωποι που δεν κάνουν πίσω όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, όπως ακριβώς η Emily Waltham (Helen Baxendale), η δεύτερη σύζυγος του Ross. Ενώ αρχικά διστάζει με τον Ross, τον αγαπά άνευ όρων μόλις χτίσει εμπιστοσύνη μαζί του.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου) - Phoebe Buffay

Οι Υδροχόοι είναι καινοτόμοι, ανεξάρτητοι και συχνά αντισυμβατικοί, όπως η Phoebe. Η μοναδικότητα της και η ικανότητά της να σκέφτεται έξω από το κουτί ταιριάζουν απόλυτα με το ζώδιο του Υδροχόου.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου) - Gunther

Οι Ιχθύες είναι ευαίσθητοι, ρομαντικοί και ονειροπόλοι που λειτουργούν με βάση τη διαίσθηση, την ευαισθησία και την ενσυναίσθηση. Όπως και ο Gunther (James Michael Tyler), οι Ιχθείς τείνουν να βλέπουν τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά. Πάντα ονειρεύεται τη Rachel και είναι ερωτευμένος μαζί της, παρόλο που δεν τον προσέχει ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb