ENTERTAINMENT

5 celebrities που τα ΜΜΕ τους έκαναν fat shaming

Όταν τα μέσα μπορούν να γίνουν πολύ σκληρά

5 celebrities που τα ΜΜΕ τους έκαναν fat shaming
Nextweb studio

Ο κόσμος των celebrities δεν είναι πάντα λαμπερός. Πολλές φορές, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιλέγουν να εστιάσουν σε αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση των διασήμων, δημιουργώντας επιπρόσθετη πίεση και άγχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακάτω θα δούμε πέντε περιπτώσεις celebrities που υπέστησαν fat shaming από τα μέσα.

Jennifer Lawrence

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencefantastic)

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Jennifer Lawrence έχει επίσης υποστεί fat shaming. Παρά την καριέρα της και τις υποκριτικές της ικανότητες, έχει κριθεί πολλές φορές για το σώμα της, ακόμα και όταν ήταν σε φυσιολογικό βάρος. Η Lawrence έχει επανειλημμένα μιλήσει για την πίεση που δέχονται οι γυναίκες στο Hollywood να είναι αδύνατες και τονίζει τη σημασία της αποδοχής του εαυτού μας όπως είμαστε.

Tyra Banks

View this post on Instagram

A post shared by Models🪐 (@models17hub)

Η πρώην supermodel και παρουσιάστρια Tyra Banks έχει βιώσει το fat shaming κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Παρά το γεγονός ότι έχει υπάρξει ένα από τα κορυφαία μοντέλα στον κόσμο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν δίστασαν να την κρίνουν όταν πήρε βάρος. Η Banks, με τη σειρά της, έχει μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία της και έχει προωθήσει την αποδοχή του σώματος σε όλες τις μορφές του.

Renee Zellweger

View this post on Instagram

A post shared by Bridget Jones (@bridgetjones)

Ενώ το Ημερολόγιο της Bridget Jones είναι αναμφίβολα μια διασκεδαστική ταινία, μεγάλο μέρος της είναι απασχολημένο με το βάρος της Bridget. Η ταινία είναι γεμάτη με χοντροφοβικά αστεία που κοροϊδεύουν την Bridget, συμπεραίνοντας ότι είναι υπέρβαρη — παρόλο που ζύγιζε μεταξύ 57-59 κιλά. Μεγάλο μέρος της καταιγίδας των μέσων ενημέρωσης γύρω από την πρώτη ταινία και τα σίκουελ της επικεντρώθηκε επίσης στη Renée Zellweger που πήρε 14 κιλά για να υποδυθεί την Bridget. Μέχρι σήμερα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μας είπαν - και πιστεύαμε - ότι η Bridget Jones και κατ' επέκταση η Renee Zellweger ήταν χοντρές.

Kelly Clarkson

View this post on Instagram

A post shared by paula 🍷💔☀️ (@meaningofclarkson)

Η τραγουδίστρια και τηλεοπτική παρουσιάστρια Kelly Clarkson έχει επίσης υποστεί έντονη κριτική για το βάρος της. Παρά την επιτυχημένη καριέρα της στη μουσική και την τηλεόραση, έχει γίνει στόχος αρνητικών σχολίων για το σώμα της. Η Clarkson έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι προτιμά να είναι υγιής και ευτυχισμένη παρά να ακολουθεί τα στερεότυπα της βιομηχανίας.

Adele

View this post on Instagram

A post shared by Adele obsessed (@adele__obsessed)

Η Adele, η πασίγνωστη τραγουδίστρια με τη μοναδική φωνή, έχει επανειλημμένα βρεθεί στο στόχαστρο των μέσων λόγω του βάρους της. Αν και η φωνή και η μουσική της είναι μοναδικές, πολλοί δημοσιογράφοι και σχολιαστές επέλεξαν να επικεντρωθούν στο σώμα της αντί για το ταλέντο της. Η Adele, ωστόσο, έχει απαντήσει πολλές φορές με δύναμη και αξιοπρέπεια, τονίζοντας ότι η υγεία και η ευτυχία της είναι πιο σημαντικά από την εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb