ΝΥΧΙΑ

Το τέλειο χρώμα στα νύχια που σε κάνει να φαίνεσαι περισσότερο μαυρισμένη

Και είναι τέλειο!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το τέλειο χρώμα στα νύχια που σε κάνει να φαίνεσαι περισσότερο μαυρισμένη
Φωτογραφία από Alesia Kozik

Το καλοκαίρι φέρνει μαζί του ηλιόλουστες μέρες, ατελείωτες ώρες στην παραλία και φυσικά, ένα εντυπωσιακό μαύρισμα. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να αναδείξουμε αυτό το μαύρισμα με την πιο γλυκιά και μοντέρνα απόχρωση για το μανικιούρ μας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κοραλλί απόχρωση είναι η απόλυτη επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να προσθέσει μία δόση φρεσκάδας και λάμψης στην εμφάνισή της.

Γιατί η κοραλλί απόχρωση είναι τόσο δημοφιλής;

Πολλαπλές Αποχρώσεις για Κάθε Επιδερμίδα: Το κοραλλί είναι ένας μαγευτικός συνδυασμός του ροζ και του πορτοκαλί, με αποτέλεσμα να διαθέτει πληθώρα αποχρώσεων που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Από τα πιο ανοιχτά κοραλλί που θυμίζουν το χρώμα των ροδάκινων, μέχρι τα πιο βαθιά κοραλλί που πλησιάζουν το κόκκινο, υπάρχει σίγουρα μια απόχρωση που θα κολακεύει τέλεια το δέρμα σας.

View this post on Instagram

A post shared by IMARNI (@imarninails)

Τονίζει το Μαύρισμα: Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του κοραλλί μανικιούρ είναι η ικανότητά του να τονίζει το μαύρισμα. Η φωτεινή και ζεστή του απόχρωση δημιουργεί έναν όμορφο αντίθεση με το μαυρισμένο δέρμα, κάνοντάς το να φαίνεται ακόμα πιο λαμπερό και υγιές.

Καλοκαιρινό Vibe: Το κοραλλί είναι μια απόχρωση που συνδέεται άμεσα με το καλοκαίρι. Θυμίζει ηλιοβασιλέματα, τροπικά λουλούδια και κοκτέιλ στην παραλία. Αυτή η αίσθηση χαλάρωσης και χαράς αποτυπώνεται στα νύχια μας, κάνοντάς μας να νιώθουμε πως οι διακοπές δεν τελείωσαν ποτέ.

View this post on Instagram

A post shared by IMARNI (@imarninails)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 135 / position2: 2818
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb