CELEBS

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δε με θέλανε από την ΕΡΤ για να παρουσιάσω την Eurovision»

Αποκαλύψεις για τους λόγους που αποχώρησε

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 08, 2024
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δε με θέλανε από την ΕΡΤ για να παρουσιάσω την Eurovision»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού, όπου μίλησε για την Eurovision και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκαν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα ως σχολιαστές στο φετινό διαγωνισμό. Παράλληλα αποκάλυψε το λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision και τις διαφωνίες του με την ΕΡΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που γράφει ωραία σχόλια για μένα. Δεν έφυγα γιατί βαριόμουνα. Έφυγα γιατί όταν κατάλαβα ότι από την ΕΡΤ δε με θέλανε κάποιοι άνθρωποι. Και το συστήνω στον οποιονδήποτε, όταν αισθανθείτε ότι είστε σε ένα περιβάλλον που δεν είστε καλοδεχούμενοι και υπάρχει μια τοξικότητα γύρω από εσάς, φύγετε. Από το '21 φαινόταν και το '22 εκδηλώθηκε περισσότερο», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο λόγος που αποχώρησε από την παρουσίαση της Eurovision ο Γιώργος Καπουτζίδης

Στη συνέχεια έδωσε λεπτομέρειες για τις διαφωνίες του με τη δημόσια τηλεόραση. «Διαφωνούσα με τον τρόπο που γίνεται η Eurovision στην ΕΡΤ. Πάντα πίστευα ότι πρέπει να είναι μια πλατφόρμα ανάδειξης νέων ταλέντων, να γίνονται εθνικοί τελικοί, να το δει η ΕΡΤ λίγο πιο σοβαρά, που μπορεί να φέρει και 3-4 τελικές βραδιές, να κάνει μια συνεργασία με τα ιδιωτικά κανάλια ούτως ώστε αυτό να είναι μία ομαδική προσπάθεια και να μην υπάρχει βρισίδι», τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Kαι συμπλήρωσε: «Πρότεινα κατά καιρούς διάφορα κόνσεπτ που μπορούσαν να γίνουν. Υπήρχαν, όμως, κάποιοι άνθρωποι ερτ-ικοί και εξω-ερτικοί που ήθελαν να έχουν απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας επιλογής οπότε ήμουν μία φωνή που δεν την πολυθέλανε».

«Ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα ότι δε θα το κάνω, γιατί έδωσα τις Σέρρες στον ΑΝΤ1 και όχι στην ΕΡΤ. Μέχρι που άρχισαν να με διαβάλουν σε ανώτερα στελέχη. Όταν κατάλαβα ότι γινόταν όλο αυτό είπα: “Για ποιον λόγο να παρατάω το σπίτι μου και να συνεργάζομαι με ανθρώπους που, την τελευταία εβδομάδα στο Τορίνο που ήμουν χωρίς χέρι και πόδι, υπήρχαν κάποιοι που δε με χαιρέτησαν καν”», ανέφερε εν συνεχεία ο δημιουργός.

«Δε μου είπαν ούτε ένα “ευχαριστώ” όταν τελείωσε η συνεργασία. Ήταν άσχημη συμπεριφορά, όχι από όλη την ΕΡΤ αλλά από κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους. Αυτή η συμπεριφορά οδήγησε και τη Μαρία Κοζάκου να φύγει, ενώ θα μπορούσε να καθοδηγήσει τα δύο παιδιά να κάνουν τη δουλειά καλύτερα. Δεν της ζητήθηκε ποτέ, αλλά άφησαν τον Ζερόμ και τον Θανάση έτσι», κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 18 εβδομάδες
Αλευράς για τα σχόλια στη Eurovision: Ένα τραγούδι στείλαμε, δεν στείλαμε άνθρωπο στο φεγγάρι
Απόσπασμα από το act του προβλήθηκε στην εκπομπή «Fay`s Time»
Celebs Πριν 16 εβδομάδες
Η Ζόζεφιν έριξε την απόλυτη «βόμβα» για τη Eurovision του 2025
«Κάθε φορά που κάνω πλάνα, η ζωή μου τα φέρνει αλλιώς. Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου»
Celebs Πριν 13 εβδομάδες
Έγκυος πασίγνωστη ηθοποιός
Η διάσημη ηθοποιός θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά - Δείτε τη φωτογραφία
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 998 / position2: 1684
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb