ΝΥΧΙΑ

Τι είναι το ρώσικο μανικιούρ που αρχίζει να γίνεται μόδα

Ποια είναι η διαδικασία ενός ρώσικου μανικιούρ;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι είναι το ρώσικο μανικιούρ που αρχίζει να γίνεται μόδα
Φωτογραφία από RDNE Stock project

Το ρώσικο μανικιούρ υπάρχει εδώ και χρόνια, αλλά έχει κερδίσει δημοτικότητα χάρη στο TikTok και τις Influencers

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο TikTok, η συζήτηση για το ρωσικό μανικιούρ χωρίζεται μεταξύ ανθρώπων που λένε ότι η ζωή τους «αλλάζει για πάντα» από την τεχνική και εκείνων που προειδοποιούν για αυτό, συμπεριλαμβανομένων των δερματολόγων!

Τι είναι ένα ρώσικο μανικιούρ;

Το ρώσικο μανικιούρ ονομάζεται επίσης ξηρό ή άνυδρο μανικιούρ γιατί δεν απαιτεί μούλιασμα νυχιών. Συνήθως, τα ραντεβού για τα νύχια ξεκινούν με το να μουλιάζετε τα γυμνά σας νύχια σε ένα μικρό μπολ με νερό για να μαλακώσετε την επιδερμίδα και να βοηθήσετε στην απομάκρυνση της βρωμιάς και των υπολειμμάτων, σωστά;  λοιπόν σε ένα ρώσικο μανικιούρ, όμως, ένας nail artist αμέσως πιάνει μια ηλεκτρική λίμα και αρχίζει να καθαρίζει και να διαμορφώνει το νύχι και την επιδερμίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το ρώσικο μανικιούρ είναι μια τεχνική γνωστή για τη λεπτομερή επεξεργασία της επιδερμίδας και την ακριβή εφαρμογή του γυαλίσματος», λέει στο Allure η Mazz Hanna, που εξηγεί ότι η διαδικασία περιλαμβάνει μεγάλη εστίαση στην τέλεια δουλειά με τα πετσάκια.

«Είναι καλύτερο για άτομα που εκτιμούν τη σχολαστική περιποίηση των νυχιών και προτιμούν λιγότερο συχνές επισκέψεις στο σαλόνι». Όπως υποδηλώνει το όνομα, το μανικιούρ προέρχεται από τη Ρωσία και είναι επίσης δημοφιλές στην Ευρώπη.

Ποια είναι η διαδικασία ενός ρώσικου μανικιούρ;

Αφού αφαιρέσετε από τα νύχια σας το προϊόν (βερνίκι, τζελ, πρόσθετα κ.λπ.), η τεχνική σας θα περιποιηθεί την επιδερμίδα με μια ηλεκτρική λίμα, μια ποικιλία από μικρά εργαλεία.

«Όσο πιο καθαρή είναι η περιοχή της επιδερμίδας σας, τόσο πιο κοντά μπορεί η τεχνίτρια νυχιών να σας να εφαρμόσει το βερνίκι στην περιοχή της επιδερμίδας σας, κάτι που οδηγεί σε πιο αργή ανάπτυξη και μια πιο καθαρή, πιο γυαλισμένη εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα», λέει η Hanna. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος βερνικιού για ένα ρωσικό μανικιούρ, η Hanna λέει ότι το gel είναι η δημοφιλής επιλογή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
7 / position1: 214 / position2: 749
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb