SKIN CARE

Λάθη περιποίησης του δέρματος που πρέπει να σταματήσεις σήμερα

Κάνουν μόνο κακό!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Λάθη περιποίησης του δέρματος που πρέπει να σταματήσεις σήμερα
Φωτογραφία από Shiny Diamond

Φροντίζεις σωστά το δέρμα σου; Ορισμένες τεχνικές μπορεί να φαίνονται καλές για το δέρμα σας, αλλά συχνά δεν είναι. Αυτά είναι πέντε κοινά λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν πρόκειται να καθαρίσουν το πρόσωπό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πολύ συχνός καθαρισμός είναι ένα κοινό λάθος που κάνουν οι άνθρωποι, ειδικά όσοι έχουν λιπαρό δέρμα.

Μπορεί να φαίνεται ότι το πλύσιμο του προσώπου σας θα ήταν μια λύση για το λιπαρό δέρμα, αλλά στην πραγματικότητα είναι το αντίθετο. Ο υπερβολικός καθαρισμός στεγνώνει το δέρμα, το οποίο στην πραγματικότητα οδηγεί σε παραγωγή υπερβολικών ελαίων για αντιστάθμιση.

Ένα άλλο λάθος κατά τον καθαρισμό και την ενυδάτωση είναι η υπερβολική τραχύτητα στην περιοχή των ματιών. Το να τρίβετε την περιοχή των ματιών σας συχνά, μπορεί να προκαλέσει ρυτίδες και πρήξιμο, οπότε φροντίστε να πλένετε απαλά και να χτυπάτε την περιοχή όταν εφαρμόζετε ενυδατική κρέμα για να το αποφύγετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν πρόκειται για το πλύσιμο του προσώπου σας, είναι σημαντικό να είστε απαλές. Το υπερβολικό πλύσιμο είναι ένα μεγάλο λάθος. Χρειάζεται μόνο να αφρίσετε έντονα τις περιοχές με αδένες και να διπλώσετε, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό.

Όταν ενυδατώνετε το πρόσωπό σας, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μεγάλη ποσότητα προϊόντος. Είναι περιττό καθώς το δέρμα σας μπορεί να απορροφήσει μόνο τόσα πολλά. Είναι σπατάλη χρημάτων να το σκαλίζεις.

Το νούμερο ένα λάθος όσον αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας είναι ότι δεν ξεπλένετε το μακιγιάζ σου. Ο ύπνος με όλο το πρόσωπο μακιγιάζ είναι ένας εγγυημένος τρόπος για να φράξετε τους πόρους σας και να ξεσπάσετε. Φροντίστε να πλένετε το πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο και φροντίστε να αποφύγετε όλα αυτά τα λάθη στην καθημερινή σας ρουτίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 106 / position2: 690
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb