CELEB STYLE

5 celebrities των 90s που μας ενέπνευσαν με τα καλοκαιρινά τους outfits

Πάρε ιδέες για συνδυασμούς ρούχων και αξεσουάρ από την αγαπημένη δεκαετία

5 celebrities των 90s που μας ενέπνευσαν με τα καλοκαιρινά τους outfits
Nextweb studio

Η δεκαετία του '90 μας χάρισε αμέτρητες μόδες και στυλ που συνεχίζουν να επηρεάζουν την αισθητική μας ακόμα και σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τα crop tops μέχρι τα ψηλόμεσα τζιν, τα καλοκαιρινά outfits των διασήμων της δεκαετίας του '90 ήταν τόσο εμβληματικά που αξίζει να τα θυμηθούμε. Ας δούμε πέντε celebrities που μας ενέπνευσαν με το καλοκαιρινό τους στυλ.

Jennifer Aniston

View this post on Instagram

A post shared by FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

Η Jennifer Aniston, γνωστή κυρίως για το ρόλο της ως Rachel Green στη σειρά "Friends", έγινε μια από τις σημαντικότερες fashion icons της δεκαετίας του '90. Τα καλοκαιρινά της outfits, όπως τα χαλαρά φορέματα και τα crop tops συνδυασμένα με τζιν σορτς, αποτελούν μια κλασική και διαχρονική επιλογή. Το signature "Rachel" κούρεμα της επίσης έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ μαλλιών της εποχής.

Cindy Crawford

View this post on Instagram

A post shared by 𝑬𝑷𝑴𝑮.𝚏𝚒𝚓𝚒 (@epmg.fiji)

Η Cindy Crawford ήταν ένα από τα κορυφαία supermodels της δεκαετίας του '90 και κάθε της εμφάνιση αποτελούσε πηγή έμπνευσης. Τα καλοκαιρινά της looks περιλάμβαναν συχνά μαγιό σε έντονα χρώματα και patterns, καθώς και casual chic συνδυασμούς όπως λευκά t-shirts με τζιν σορτς. Το ανεπιτήδευτο αλλά κομψό στυλ της την έκανε πρότυπο για πολλές γυναίκες.

Gwen Stefani

View this post on Instagram

A post shared by ᴡᴇʟᴄᴏᴍᴇ ᴛᴏ ᴍʏ ᴛɪᴍᴇ ᴍᴀᴄʜɪɴᴇ 📼 (@90s.inspiration)

Η Gwen Stefani, η frontwoman του συγκροτήματος No Doubt, έφερε στην επιφάνεια το πιο edgy και μοναδικό στυλ των 90s. Με έντονα χρώματα, ιδιαίτερα μαλλιά και τολμηρά ρούχα, τα καλοκαιρινά της outfits ήταν πάντα εντυπωσιακά και πρωτότυπα. Η Stefani συνδύαζε συχνά αθλητικά ρούχα με grunge και punk στοιχεία, δημιουργώντας έτσι ένα εντελώς δικό της στυλ που εμπνέει ακόμη και σήμερα.

Drew Barrymore

View this post on Instagram

A post shared by Adri 🦋🦊 (@the90smoviefox)

Η Drew Barrymore, με την ανεπιτήδευτη και ελεύθερη προσωπικότητά της, καθιέρωσε ένα μοναδικό boho-chic στυλ. Τα καλοκαιρινά της looks περιλάμβαναν συχνά φαρδιά φορέματα, floral patterns και διάφορα αξεσουάρ όπως καπέλα και γυαλιά ηλίου. Η φυσική της ομορφιά και η ανεπιτήδευτη προσέγγιση στη μόδα την έκαναν πρότυπο για πολλές νεαρές γυναίκες.

Sarah Jessica Parker

View this post on Instagram

A post shared by Video Seductress 🌸 (@_gemini_aesthetic)

Πριν γίνει η Carrie Bradshaw στο "Sex and the City", η Sarah Jessica Parker ήταν ήδη γνωστή για το μοναδικό της στυλ. Στα 90s, τα καλοκαιρινά της looks περιλάμβαναν πολύχρωμα φορέματα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και τολμηρά αξεσουάρ. Η Parker έφερε μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας σε κάθε της εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb