ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ποια κάρτα Ταρό αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου

Κάθε ζώδιο έχει συνδεθεί με μία κάρτα Ταρό
AstroGirl
Ποια κάρτα Ταρό αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου
Unsplash

Τα Ταρό και η αστρολογία είναι δύο από τις αρχαιότερες μορφές μαντείας που έχουν χρησιμοποιηθεί για την αναζήτηση αυτογνωσίας και καθοδήγησης. Κάθε ζώδιο έχει συνδεθεί με μία κάρτα Ταρό, που αντιπροσωπεύει τα χαρακτηριστικά και τις ενέργειες του ζωδίου αυτού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας δούμε ποιες κάρτες Ταρό αντιπροσωπεύουν κάθε ζώδιο και πώς αυτές οι κάρτες αντανακλούν τις ιδιότητες του ζωδίου.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Η Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας (The Emperor)

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς που αντιπροσωπεύει την αρχή και την ηγεσία. Ο Αυτοκράτορας είναι η ενσάρκωση της δύναμης, της εξουσίας και της δομής. Όπως ο Κριός, έτσι και ο Αυτοκράτορας παίρνει αποφάσεις με αυτοπεποίθηση και ηγείται με δύναμη.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Η Κάρτα: Ο Ιεροφάντης (The Hierophant)

Ο Ταύρος, ζώδιο της γης, είναι γνωστός για την σταθερότητα και την προσήλωση στις παραδόσεις. Ο Ιεροφάντης συμβολίζει την πνευματική καθοδήγηση, τις παραδόσεις και την πειθαρχία. Αυτή η κάρτα ταιριάζει απόλυτα στον Ταύρο, που εκτιμά τη σταθερότητα και την ασφάλεια.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Η Κάρτα: Οι Εραστές (The Lovers)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Δίδυμοι, ζώδιο του αέρα, είναι ευέλικτοι και επικοινωνιακοί. Οι Εραστές συμβολίζουν τις επιλογές, την αρμονία και τις σχέσεις. Αυτή η κάρτα αντικατοπτρίζει την ανάγκη των Διδύμων για επικοινωνία και σύνδεση με τους άλλους.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Η Κάρτα: Το Άρμα (The Chariot)

Ο Καρκίνος, ζώδιο του νερού, είναι συναισθηματικός και προστατευτικός. Το Άρμα συμβολίζει τη νίκη, τον έλεγχο και την αποφασιστικότητα. Όπως το Άρμα, έτσι και ο Καρκίνος επιδιώκει να πετύχει τους στόχους του με αποφασιστικότητα και πείσμα.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Η Κάρτα: Η Δύναμη (Strength)

Ο Λέων, ζώδιο της φωτιάς, είναι γνωστός για την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή του. Η Δύναμη αντιπροσωπεύει το θάρρος, την αυτοκυριαρχία και τη δύναμη. Αυτή η κάρτα αντανακλά την αποφασιστικότητα και το σθένος του Λέοντα.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Η Κάρτα: Ο Ερημίτης (The Hermit)

Η Παρθένος, ζώδιο της γης, είναι γνωστή για την ανάλυση και την αυτοκριτική. Ο Ερημίτης συμβολίζει την εσωτερική αναζήτηση και τη σοφία. Αυτή η κάρτα ταιριάζει απόλυτα στην Παρθένο, που επιδιώκει την αυτογνωσία και την τελειότητα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Η Κάρτα: Η Δικαιοσύνη (Justice)

Ο Ζυγός, ζώδιο του αέρα, είναι γνωστός για την αναζήτηση της ισορροπίας και της αρμονίας. Η Δικαιοσύνη συμβολίζει την ισότητα, την αλήθεια και την ισορροπία. Αυτή η κάρτα αντικατοπτρίζει την ανάγκη του Ζυγού για δικαιοσύνη και αρμονία στις σχέσεις του.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Η Κάρτα: Ο Θάνατος (Death)

Ο Σκορπιός, ζώδιο του νερού, είναι γνωστός για τη βαθιά συναισθηματική του φύση και την ικανότητά του για αναγέννηση. Ο Θάνατος συμβολίζει την αλλαγή, την αναγέννηση και τις νέες αρχές. Αυτή η κάρτα ταιριάζει απόλυτα στον Σκορπιό, που είναι έτοιμος να μεταμορφωθεί και να ξεκινήσει από την αρχή.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Η Κάρτα: Η Εγκράτεια (Temperance)

Ο Τοξότης, ζώδιο της φωτιάς, είναι γνωστός για την αναζήτηση της γνώσης και της φιλοσοφίας. Η Εγκράτεια συμβολίζει την ισορροπία, την αρμονία και τη σοφία. Αυτή η κάρτα αντανακλά την επιθυμία του Τοξότη να βρει την ισορροπία ανάμεσα σε διαφορετικές πλευρές της ζωής.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Η Κάρτα: Ο Διάβολος (The Devil)

Ο Αιγόκερως, ζώδιο της γης, είναι γνωστός για την αποφασιστικότητα και την επιμονή του. Ο Διάβολος συμβολίζει τους περιορισμούς, τις προκλήσεις και τις δοκιμασίες. Αυτή η κάρτα ταιριάζει στον Αιγόκερω, που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με πείσμα και επιμονή.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Η Κάρτα: Το Άστρο (The Star)

Ο Υδροχόος, ζώδιο του αέρα, είναι γνωστός για την καινοτομία και την ανθρωπιστική του φύση. Το Άστρο συμβολίζει την ελπίδα, την έμπνευση και την καθοδήγηση. Αυτή η κάρτα αντανακλά την αισιοδοξία και την πρωτοποριακή φύση του Υδροχόου.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Η Κάρτα: Το Φεγγάρι (The Moon)

Οι Ιχθύες, ζώδιο του νερού, είναι γνωστοί για την ευαισθησία και τη φαντασία τους. Το Φεγγάρι συμβολίζει το υποσυνείδητο, τα όνειρα και τις ψευδαισθήσεις. Αυτή η κάρτα ταιριάζει στους Ιχθύες, που συχνά ζουν σε έναν κόσμο ονείρων και φαντασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
12 / position1: 351 / position2: 1076
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb