CELEBS

Το πιο ωραίο celebrity love story ξεκίνησε διστακτικά

Robert Pattinson και Suki Waterhouse
Από το NEWSROOM
Το πιο ωραίο celebrity love story ξεκίνησε διστακτικά
collage

Η σχέση του Robert Pattinson και της Suki Waterhouse έχει συναρπάσει τους θαυμαστές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από τότε που το μάθαμε το 2018!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Βρετανός ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του στο "Twilight" και "The Batman", και η ηθοποιός Suki Waterhouse, που έγινε μοντέλο, αρχικά κράτησαν τη σχέση τους σε χαμηλούς τόνους.

Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί τον Ιούλιο του 2018, απολαμβάνοντας μια ζεστή βραδιά σε έναν κινηματογράφο του Λονδίνου, ακολουθούμενη από μια ρομαντική βόλτα στην πόλη. Παρά τη δημόσια έξοδο, και οι δύο σταρ παρέμειναν σιωπηλά για τη σχέση τους, επιλέγοντας να καλλιεργήσουν τον δεσμό τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Forever ♾ (@robert.and.suki)

Καθώς περνούσαν τα χρόνια, ο Pattinson και η Waterhouse συνέχισαν να διατηρούν μια σχετικά ιδιωτική σχέση, κάνοντας μόνο λίγες δημόσιες εμφανίσεις μαζί.

Οι λίγες στιγμές τους στο κόκκινο χαλί και οι περιστασιακές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσαν φευγαλέα ματιά στη στοργική και υποστηρικτική συνεργασία τους. Συγκεκριμένα, παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας του Dior 2020 στο Παρίσι, επιβεβαιώνοντας διακριτικά την ιδιότητά τους ως ζευγάρι με τη συμπεριφορά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, το δίδυμο κατάφερνε να ισορροπήσει την ακμάζουσα σταδιοδρομία τους, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική τους ζωή, συχνά μένοντας στο σπίτι του Pattinson στο Λονδίνο ή κάνοντας διακοπές σε απομονωμένες τοποθεσίες.

Τα τελευταία χρόνια, το ζευγάρι έχει γίνει πιο άνετα να μοιράζεται τη σχέση του με το κοινό. Το 2022, έκαναν μια εμφάνιση στο Met Gala, όπου εντυπωσίασαν φωτογράφους και θεατές με το εκλεπτυσμένο στυλ και την εμφανή χημεία τους.

Αυτό το γεγονός σηματοδότησε ένα σημαντικό ορόσημο, καθώς ήταν μια από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου έδειξαν ανοιχτά τον ρομαντισμό τους σε μια τόσο μεγάλη σκηνή.

Η σχέση τους συνέχισε να ανθίζει, με τους δύο σταρ να υποστηρίζουν ο ένας τις επαγγελματικές προσπάθειες του άλλου και να γιορτάζουν μαζί τα προσωπικά ορόσημα. Από το 2024, οι δυο τους αραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, τα οποία τα θαυμάζουμε για την ικανότητά τους να διατηρούν την ιδιωτικότητα της σχέσης τους στο προσκήνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 229 / position2: 3073
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb