CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μυστήριο με τον γάμο του

«Δεν παντρεύομαι εγώ, αλλά ο Κώστας»

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 02, 2024
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μυστήριο με τον γάμο του

Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς, βρίσκεται στην Ελλάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα στο πλαίσιο των προετοιμασιών και διεξαγωγής του Προολυμπιακού Τουρνουά, όπου σε περίπτωση πρόκρισης, η Ελλάδα θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, την ίδια ώρα, έδωσε απαντήσεις on camera για το ισχύει με τον γάμο του με την πολυαγαπημένη του, Μαράια Ρίντλσπριγκερ, με καλεσμένους διεθνούς φήμης αθλητές, όπως τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Κίλιαν Εμπάπε.

Ειδικότερα, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα σχετικά με τον επικείμενο γάμο του Έλληνα σούπερσταρ και της συντρόφου σε πολυτελές θέρετρο στην Πύλο, τον Αύγουστο, ωστόσο ο ίδιος τα διέψευσε υπογραμμίζοντας πως παντρεύεται ο αδερφός του, Κώστας Αντετοκούνμπο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τι απάντησε για τον γάμο του
Δίνοντας το «παρών» σε μία εκδήλωση για γνωστή μάρκα ρολογιών, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους δημοσιογράφους και ξεκαθάρισε το τοπίο πίσω από τον γάμο με τη Μαράια Ρίντλσπριγκερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εγώ το ξέρω; Εγώ είμαι καλεσμένος;» είπε στην αρχή ο αστέρας του μπάσκετ, για να συνεχίσει: «Δεν παντρεύομαι εγώ. Ο αδερφός μου παντρεύεται. Σοβαρά μιλάω, γιατί έχει γίνει πραγματικά λάθος. Παντρεύεται ο αδερφός μου ο Κώστας. Είναι ο Κώστας παιδιά, δεν παντρεύομαι εγώ».

Κατέληξε, λέγοντας: «Μπορείτε να το βγάλετε αυτό σας παρακαλώ;».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 233 / position2: 778
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb