ENTERTAINMENT

Έπαιξαν στο σινεμά το πιο απίθανο ζευγάρι, όμως κανείς δεν ήξερε ότι ήταν στ` αλήθεια παντρεμένοι

Η ταινία που πρωταγωνίστησαν είναι πασίγνωστη
Από το NEWSROOM
Έπαιξαν στο σινεμά το πιο απίθανο ζευγάρι, όμως κανείς δεν ήξερε ότι ήταν στ` αλήθεια παντρεμένοι
nextweb studio

Ο Danny DeVito και η Rhea Perlman παντρεύτηκαν το 1982 και έχουν μαζί τρία παιδιά καθώς και ένα εγγόνι, το οποίο μόλις έγινε ενός έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Perlman και ο DeVito άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά το 1971 και τελικά παντρεύτηκαν στις 28 Ιανουαρίου 1982. Από τότε, έχουν κάνει μαζί τρία παιδιά: τη Lucy Chet DeVito, την Grace Fan DeVito και τον Jacob Daniel DeVito.

Εκτός από την υποστήριξη της σταδιοδρομίας ο ένας του άλλου, έχουν επίσης μοιραστεί την οθόνη αρκετές φορές, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου ενός ζευγαριού στην τηλεοπτική σειρά Taxi και βέβαια στην ταινία του 1996 Matilda, όπου έκαναν τους γονείς της.

View this post on Instagram

A post shared by MEAWW (@meawwofficial)

Με τα χρόνια, ήταν επίσης ειλικρινείς σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα που έχουν αντιμετωπίσει στη σχέση τους. Ανακοίνωσαν για πρώτη φορά τον χωρισμό τους τον Οκτώβριο του 2012 μετά από 30 χρόνια γάμου και πάνω από 40 χρόνια μαζί, αλλά αργότερα τα ξαναβρήκαν τον Μάρτιο του 2013. Οι δυο τους χώρισαν ξανά τον Μάρτιο του 2017, αλλά παραμένουν παντρεμένοι μέχρι σήμερα.

«Είμαστε ακόμα πολύ καλοί φίλοι και βλέπουμε ο ένας τον άλλον πολύ. Και η οικογένειά μας εξακολουθεί να είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τους δυο μας», είπε η Perlman για την κατάσταση της σχέσης τους κατά τη διάρκεια του podcast Wiser Than Me της Julia Louis-Dreyfus τον Ιούνιο του 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 229 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb