ENTERTAINMENT

Όταν ο μεγαλύτερος γόης του Hollywood τα είχε με το «κορίτσι της διπλανής πόρτας» και της έκανε δώρο ένα ... γουρούνι

Η σχέση τους ήταν πολύ σύντομη, αλλά γεμάτη έρωτα και πάθος

Όταν ο μεγαλύτερος γόης του Hollywood τα είχε με το «κορίτσι της διπλανής πόρτας» και της έκανε δώρο ένα ... γουρούνι
nextweb studipo

Ο George Clooney και η Kelly Preston ήταν δύο από τα πιο λαμπερά ονόματα του Χόλιγουντ. Η σχέση τους, αν και δεν είχε μεγάλη διάρκεια, υπήρξε ενδιαφέρουσα και γεμάτη έντονα συναισθήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχέση του George Clooney με την Kelly Preston ξεκίνησε το 1987, όταν και οι δύο ηθοποιοί βρίσκονταν στα αρχικά στάδια της καριέρας τους. Γνωρίστηκαν μέσα από κοινές κοινωνικές επαφές στο Χόλιγουντ και γρήγορα ανέπτυξαν μια στενή σχέση. Η Kelly Preston είχε μόλις ξεκινήσει να κερδίζει φήμη μέσω της συμμετοχής της σε ταινίες όπως το "Mischief" και το "Twins", ενώ ο George Clooney είχε πρωτοεμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές και μικρότερες κινηματογραφικές παραγωγές.

Η σχέση τους πήρε σοβαρή χροιά και σύντομα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Ένας από τους πιο αξέχαστους και χαριτωμένους μύθους γύρω από τη συμβίωσή τους είναι η ιστορία του γουρουνιού. Ο George Clooney δώρισε στην Kelly Preston ένα γουρούνι, τον Max, το οποίο σύντομα έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα κατοικίδια του Clooney και παρέμεινε μαζί του για πολλά χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Δυστυχώς, η σχέση τους δεν κράτησε πολύ καιρό. Μετά από περίπου ένα χρόνο, το 1988, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Οι λόγοι για τον χωρισμό τους δεν είναι απόλυτα γνωστοί, αλλά είναι σαφές ότι και οι δύο συνέχισαν να επικεντρώνονται στις καριέρες τους και να εξελίσσονται ως επαγγελματίες στον χώρο του θεάματος.

Μετά τον χωρισμό τους, τόσο ο George Clooney όσο και η Kelly Preston ακολούθησαν ξεχωριστές πορείες. Η Kelly Preston παντρεύτηκε τον ηθοποιό John Travolta το 1991 και έμεινε μαζί του μέχρι τον θάνατό της το 2020. Από την άλλη πλευρά, ο George Clooney συνέχισε να εδραιώνει την καριέρα του στο Χόλιγουντ, κερδίζοντας αναγνώριση και βραβεία για τις υποκριτικές και σκηνοθετικές του ικανότητες, ενώ ήταν για πολλά χρόνια διάσημος εργένης, μέχρι που παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Amal Alamuddin. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 472 / position2: 1183
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb