ENTERTAINMENT

Το αλλοπρόσαλλο ζευγάρι των 80s που απασχόλησε τα μέσα και «τράβηξε» όλα τα βλέμματα

Ο σύντομος αλλά ανεξίτηλος δεσμός των δυο μεγάλων σταρ

Το αλλοπρόσαλλο ζευγάρι των 80s που απασχόλησε τα μέσα και «τράβηξε» όλα τα βλέμματα
nextweb studio

Στη δεκαετία του 1980, ο δεσμός του Prince και της Kim Basinger ήταν ένα υπέροχο ταίριασμα στον παράδεισο της ποπ κουλτούρας κι ένα αντικείμενο συζήτησης για τα μέσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Prince και η Kim Basinger είχαν ρομαντική σχέση στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Η σχέση τους φέρεται να ξεκίνησε την εποχή που δούλευαν μαζί στην ταινία του Prince "Batman" το 1989. Η Kim Basinger πρωταγωνίστησε ως Vicki Vale στην ταινία και ο Prince συνέβαλε στο soundtrack.

Η σχέση τους ήταν σχετικά ιδιωτική και δεν υπάρχουν πολλές λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτήν. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι ήταν μαζί για ένα σύντομο διάστημα. Ο Prince ήταν γνωστός για τις ρομαντικές του σχέσεις με πολλές διασημότητες υψηλού προφίλ όλα αυτά τα χρόνια, και η σχέση του με την Kim Basinger ήταν μία από αυτές.

Η σχέση της Kim Basinger και του Prince, αν και βραχύβια, άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι στις καριέρες και των δύο καλλιτεχνών. Η Basinger περιέγραψε τον Prince ως έναν άνθρωπο με απίστευτη δημιουργικότητα και πάθος, ενώ ο Prince βρήκε στην Basinger μια σύντροφο και μούσα που τον ενέπνευσε να εξερευνήσει νέες μουσικές κατευθύνσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 430 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb